Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2019 11:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Disney natočí remake legendárního Sám doma

Disney natočí remake legendárního Sám doma
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Vysílán bude na nové streamovací službě.

Známý snímek Sám Doma není třeba představovat. Jak píše BBC, Disney dnes stihlo oznámit, že na svou očekávanou streamovací službu Disney+ plánuje mimo jiné nasadit i remake zmiňované rodinné klasiky. Obsazení mokrých banditů či samotného Kevina je zatím neznámé.

Dále však bude Disney natáčet novou verzi filmů jako Night At the Museum (Noc v muzeu) v původním obsazení s Benem Stillerem, Diary of a Wimpy Kid (Deník slabocha) či Cheaper By the Dozen (Dvanáct do tuctu) se Stevem Martinem.

Kromě hraných remaků svých animovaných hitů se tedy studio pouští i do dalších vod. Zda jim podobné kroky přinesou úspěch je sice těžké odhadovat, ale představa novodobého Sám Doma nás baví i děsí zároveň.

Odkoupení 20th Century Fox otevřelo množství nových dveří, a tak je jen na rozhodnutí studia, které z nich plánuje v blízké budoucnosti otevřít. Více se o Disney+ dočteš v následujícím článku

Domů
Sdílet
Diskuse