Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 14:33
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Omilostněný vrah Kajínek pózuje na Instagramu se samopalem, pistolí za trenkami a odstřelovací puškou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jiří Kajínek se na fotce se samopalem v ruce tetelí blahem.

Jiří Kajínek na Instagramu potvrdil svou zálibu ve zbraních. Na populární sociální síť nahrál omilostněný vrah během včerejšího dne sérii fotek, na kterých pózuje hned s několika různými druhy střelných zbraní. A jak je z jeho rozverného úsměvu, zejména na druhém snímku, patrné, fotografování si náramně užíval.

„Takové hračkářství, to je sen každého kluka,“ píše žertovně Kajínek v popisku u příspěvku. Na prvním snímku jej můžeme vidět s legendárním samopalem Thompson na zahradě u nafukovacího plameňáka. Všimni si také nenápadně zastrčené pistole za trenkami. Na dalších fotkách se pak Kajínek nachází v obchodě se zbraněmi – nebo jak sám říká v „hračkářství“ – kde si osahal další kousky.

Fotky pochopitelně pobavily spoustu Kajínkových fanoušků, kterých má na Instagramu přes 11 tisíc„Vy jste se asi nepoučil,“ píše například jeden z nich v komentářích. „Bacha ať si neustřelíš pindíka, Jirko,“ dodává další. „Výbavička na novej kšeftík,“ zní zase reakce jiného uživatele.

Doporučeno
Vrah Jiří Kajínek nabízí na Instagramu milion korun za očištění svého jména Vrah Jiří Kajínek nabízí na Instagramu milion korun za očištění svého jména 3. června 2019 12:35
Zpět
Sdílet
Diskuse