Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2019 22:32
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

MJ zjišťuje, že Peter Parker je Spider-Man. Užij si nové záběry z pokračování, ve kterém zazáří i Jake Gyllenhaal

MJ zjišťuje, že Peter Parker je Spider-Man. Užij si nové záběry z pokračování, ve kterém zazáří i Jake Gyllenhaal
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další Snídaně plná novinek je tady.

Vítáme tě u dalšího vydání naší pravidelné rubriky Snídaně s Filmkultem. Řeč dojde na hranou verzi anime Akira, ale také nové záběry z komiksovky Spider-Man: Far From Home.

Akira má datum premiéry 

Hraná verze kultovního anime Akira se dostane do kin v květnu 2021. O režii se postará talentovaný Taika Waititi, který natočil například skvělý nezávislák Co děláme v temnotách či komiksovku Thor: Ragnarok.

Ranajky
Ranajky Zdroj: Streamline

Spider-Man: Far From Home láká dalšími záběry

Lákavá komiskovka Spider-Man: Far From Home dorazila s několika efektními televizními ukázkami. Režíruje Jon Watts a v hlavních rolích uvidíme Toma Hollanda, Zendayu a Jakea Gyllenhaala. Do českých kin snímek zamíří 4. července tohoto roku.

Sonic se odkládá 

Rychlonohý modrý ježek Sonic si po prvním traileru slízl pořádnou kritiku od skalních fanoušků, takže premiéra bude později. Režisér Jeff Fowler oznámil, že vzhled Sonica se bude měnit, takže filmu se dočkáme až 14. února 2020.

Indiana Jones je jedině Harrison Ford 

Harrison Ford, představitel kultovního Indiana Jonese, poznamenal, že si je jistý, že tak jako série začala právě ním, tak s ním i skončí. Spekulovalo se, že v chystaném filmu Indiana Jones 5 předá Ford žezlo nějakému mladšímu herci, ale to se zřejmě nestane.

„Nikdo jiný nebude Indiana Jones, rozumíte?“ prohlásil Ford. „Já jsem Indiana Jones. Pokud budu pryč, bude pryč i on. Je to jednoduché.“ Pátý díl si odbude premiéru 9. července 2021.

Ranajky
Ranajky Zdroj: Paramount Pictures

Edgar Wright chystá hororovou novinku 

Režisér Edgar Wright (Baby Driver) začíná natáčet svou novinku The Last Day in Soho. O projektu zatím mnoho nevíme, ale podle všeho má jít o hororový thriller, který se bude odehrávat v Londýně. Inspiraci režisér čerpal z kultovních žánrovek jako Don't Look Now či Repulsion. Jednu z hlavní roli si zahraje i talentovaná Anya Taylor-Joy.

Festival v Cannes zná vítěze 

Máme za sebou prestižní festival v Cannes. Zlatou palmu si letos odnesl korejský režisér Bong Joon-ho za svou hororovou komedii Parasite. Kompletní seznam oceněných naleznete na této stránce.


Domů
Sdílet
Diskuse