Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 10:54
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Dočkáme se historicky prvního hraného Pokémon filmu. Do snímku Detective Pikachu by tvůrci chtěli Hugha Jackmana nebo Ryana Reynoldse

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První role už svého herce zná. Nadabuje však

Naposledy loni v létě jsme vám přinesli informaci, že se dočkáme historicky prvního hraného Pokémon filmu. Bude nést název Detective Pikachu a pod palcem ho má společnost Legendary Pictures. Nyní se konečně s projektem opět trochu pohnulo, konkrétně byla obsazena jedna z rolí. Štěstí se nakonec usmálo na Justice Smitha, který je znám ze snímku Paper Towns či seriálu The Get Down. Uvidíme ho i v Jurassic World: Fallen Kingdom. Zatím není známo, jakou postavu si Smith zahraje, co se ale týče samotného Pikachu, tvůrci chtějí jednoznačně áčkového herce.

Dočkáme se historicky prvního hraného Pokémon filmu. Do snímku Detective Pikachu by tvůrci chtěli Hugha Jackmana nebo Ryana Reynoldse
Zdroj: Creatures Inc.

V úvahu přicházejí například Dwayne "The Rock" Johnson, Hugh Jackman, Ryan Reynolds a Mark Wahlberg. Zatím ale není známo, zda někdo ze zmíněných na roli skutečně kyvné. Produkce by se měla rozjet v lednu 2018. Režie se chopí Rob Letterman (Goosebumps) a scénář sepíší Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy, Captain Marvel) a Alex Hirsch (Gravity Falls).

Film bude vycházet z stejnojmenné videohry. Hlavní postavou v ní byl chlapec Tim Goodman, jehož cesty se zkřížily s inteligentním Pikachu. Ten umí normálně mluvit a tvrdí o sobě, že je skvělý detektiv. Dvojice začne pronásledovat dva darebáky a zloděje. Film byl schválen na základě popularity hry Pokémon Go, ačkoli tento projekt na zmíněnou hru nebude odkazovat. Pokud se skutečně začne natáčet začátkem příštího roku, je možné, že premiéru si Detective Pikachu odbude buď koncem roku 2018, případně začátkem roku 2019. Jste na tento projekt zvědaví?

Domů
Sdílet
Diskuse