Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2016 13:01
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Rupert Grint se přesune z čarodějnické školy na špinavé ulice v seriálu Snatch podle slavného filmu

FILMY A SERIÁLY RUPERT GRINT
Uložit Uložené

V novém seriálu si Rupert Grint střihne roli člena gangu lupičů.

Zatímco Daniel Radcliffe a Emma Watson nezaváhali a pokračovali ve svém hollywoodském vzestupu poté, co splnili své závazky sérii o mladém čaroději Harry Potterovi, Rupert Grint trochu zvolnil krok a zahrál si od té doby jen v hrstce filmů. Nicméně, dnes dorazila zpráva, že si zahraje v novém seriálu od Crackle, který se bude jmenovat Snatch a bude se zakládat na stejnojmenném filmu, ve kterém si zahráli Jason Statham a Brad Pitt. Film režíroval Guy Ritchie a premiéru měl v roce 2000. Jeho děj se točil kolem bezohledné bandy, která se snaží vypátrat a ukrást nesmírně cenný diamant. Seriál se zaměří na skupinu dvacátníků, kterým se podaří ukrást zlaté pruty a na nebezpečí, která z toho vyplývají. 

Podle tiskové zprávy si Rupert Grint zahraje Charlieho Cavendishe, který bude zoufale chaotickou, ale přesto noblesní postavouDougray Scott (Fear the Walking Dead) si zahraje Vica Hilla a Ed Westwick (Gossip Girl) bude mít roli jako Sonny Castillo. Produkce deseti hodinových epizod začne v Manchester už příští víkend a do režijního křesla se usadí Nick Renton (The Musketeers). Tak nezbývá než držet Rupertovi a ostatním palce a těšit se na rok 2017, během něhož se dočkáme premiéry. 

Obsazení filmové předlohy

Rupert Grint se přesune z čarodějnické školy na špinavé ulice v seriálu Snatch podle slavného filmu
Zdroj: frontrowcentral.com
Domů
Sdílet
Diskuse