Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. dubna 2020 10:33
Čas čtení 0:42
Antonín Havlík

Nik Tendo vydává nový projekt RESTART. Nahlédni do jeho světa moderního českého rapu

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Jak zní novinka od reprezentanta labelu Milion Plus?

Konečně je tu pátek a s ním i dobrá zpráva pro všechny fanoušky labelu Milion Plus, konkrétně pro jejího výrazného 26letého představitele Nik Tenda. Ten totiž o půlnoci vydal zbrusu nové EP s názvem RESTART.

Zda jde i o pomyslný restart jeho dosavadní kariéry se teprve dozvíme, jisté je, že přineslo novou porci svěžího zvuku – ostatně tak, jak to na tuzemské scéně Milion Plus dobře umí. Projekt také přinesl čtyři hosty, kteří pochází buď přímo z rodiny labelu nebo z jejího blízkého kruhu. Uslyšíme tak Yzomandiase, Viktora Sheena, Jicksona a také Kamila Hoffmanna. 

Větší počet jmen přinesl seznam producentů, který čítá šestku beatmakerů – Pilate, Tristan, Konex, Leryk, Pvlace808, Yung Swisher. Celkem EP obsahuje osm skladeb a my už nebudeme zdržovat, přehrát si je můžeš na konci článku.

Doporučeno
Nik Tendo je tak high, že už ani nevidí normální lidi. Nebe není limit, říká v novém singlu Nik Tendo je tak high, že už ani nevidí normální lidi. Nebe není limit, říká v novém singlu 20. dubna 2020 11:39

Nik Tendo – RESTART

1. Už bylo na čase
2. Nemůžu spát feat. Kamil Hoffman
3. Backseat
4. Milujou crew feat. Jickson
5. Hraješ si na co feat. Viktor Sheen
6. Není limit
7. Sbohem
8. Restart feat. Yzomandias

'

Domů
Sdílet
Diskuse