Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 19:35
Čas čtení 0:55
Ondřej Jarůšek

Češce po dovolené přišla šokující fotka od barmana z Turecka. Tyto příběhy nám zaslali posluchači podcastu Love is on the air

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

 

Odebírej nás na Spotify

Letní zamilování někdy zažila zřejmě většina z nás. Tyto lásky leckdy vydrží jen po dobu teplých měsíců, občas se z nich však může vyklubat i životní vztah. Právě tomuto tématu se v posledním díle našeho podcastu Love is on the air věnovala moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach.

Oba se podělili o vlastní zkušenosti a poznatky, no a jelikož je náš podcast zaměřený také na interakci s diváky, nyní opět dostávají prostor naši posluchači a posluchačky, aby přispěli vlastními zážitky a příběhy na toto téma. Právě těm je věnována dnešní bonusová epizoda.

Doporučeno
Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) 30. srpna 2020 10:30

A co všechno se novém díle dozvíš? Například o příběhu mladé Češky, která jednoho léta vyrazila na dovolenou do Turecka. Tam se seznámila s jedním tamním barmanem, se kterým se následně pár dní scházela. Poté se vrátila zpátky do České republiky a na flirt na dovolené skoro zapomněla. Vtom jí ale barman z Turecka poslal fotografii, ze které byla v šoku – nechal si totiž vytetovat její portrét. Více už se dozvíš v samotném podcastu.

Pokud tě minul úterní díl, kde se letním láskám naši moderátoři věnovali, napravit to můžeš po kliknutí sem. V předešlých epizodách jsme se věnovali například tomu, kdy jet na první společnou dovolenou, co je a co není sexuální obtěžování nebo jakými erotickými hračkami si můžeš okořenit intimní život. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse