Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 16:16
Čas čtení 0:31
Tereza Šnajdrová

V Bílině hoří sklad s municí, výbuchy otřásají okolím

NEWS
Uložit Uložené

V úterý po druhé hodině odpolední došlo k výbuchu ve skladu s municí v Bílině. Na místě zasahovali tepličtí policisté spolu s hasiči, nikdo nebyl zraněn.

Policisté spolu s hasiči od úterního odpoledne zasahují u požáru pronajatého skladu na Teplicku, konkrétně v Bílině. Informovala o tom Policie České republiky na svém Twitteru a zároveň uvedla, že se jedná o sklad, který využívá Pyrotechnická služba PČR k uskladnění vyřazené munice.

Doporučeno
Ničivé požáry na západě USA pokračují, hlásí desítky obětí: Moje máma asi z hor nestihla utéct, říká dcera pohřešované Ničivé požáry na západě USA pokračují, hlásí desítky obětí: Moje máma asi z hor nestihla utéct, říká dcera pohřešované 13. září 2020 10:52

V tuto chvíli hasiči požár dohašují, místo ochlazují a jakmile bude možné do skladu vstoupit, začne probíhat vyšetřování. V tuto chvíli není jisté, z jakého důvodu k požáru došlo a příčiny budou policisté teprve zjišťovat.

Podle dosavadních informací ihned došlo k evakuaci areálu a všech přilehlých budov, díky čemuž nebyl při požáru nikdo zraněn a nevyžádal si žádné oběti na životech. Muniční sklad se nachází na sever od centra Bíliny, a tak bylo nutné evakuovat také část Teplického Předměstí.

Domů
Sdílet
Diskuse