Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2020 18:47
Čas čtení 0:57
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Co vzkazuje PTK svému otci? | Exkluzivní rozhovor s Týnuš Třešničkovou

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nový díl Freshnews je tady!

Máme tu další středu, což už tradičně značí příchod nového dílu našich pravidelných Freshnews, v nichž pro tebe shrnujeme nezajímavější novinky z oblasti hudby, módy společenských událostí a podobně. Dnešní epizodou tě provede náš moderátor Martin, který má nachystáno řadu aktuálních zpráv.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 9:52

Začneme hudbou. PTK totiž vydal nový videoklip s názvem Dlouhý časy, ve kterém raper mimo jiné upozorňuje na chystané album. V novince zmiňuje také svého tátu a dále rapuje i o svých ambicích a tvrdé práci, kterou hudbě věnuje.

Máme pro tebe však i jednu exkluzivitu. Přinesli jsme ti totiž rozhovor se známou influencerkou Týnuš Třešničkovou, která nám prozradila například své plány do budoucna, pověděla nám o svém nejdražším kousku a rozpovídala se i o komentářích hejterů.

Máme taky dobrou zprávu pro milovníky sportu. Profesionální sportovní kluby totiž v Česku začínají tento týden znovu hrát, ačkoliv zatím bez fanoušků a jen za přísných hygienických podmínek. I přesto se však mají diváci nač těšit. V nových Freshnews toho však na tebe čeká ještě daleko více.

Doporučeno
Češka popisuje svůj první mokrý orgasmus v životě. Poslechni si tyto erotické příběhy Češka popisuje svůj první mokrý orgasmus v životě. Poslechni si tyto erotické příběhy 30. října 2020 16:09

A pokud ještě náhodou neznáš náš podcast Love is on the air, určitě si jej poslechni. Naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach se každý týden věnuje jinému tématu z oblasti vztahů, přičemž v poslední epizodě se zaměřili na orgasmus.

Pokud máš v této intimní oblasti třeba nějaký problém nebo si jen chceš rozšířit obzory a dozvědět se něco nového, poslechni si skoro 90minutový workshop pro muže i ženy o tom, jak můžeš orgasmu dosáhnout.

Domů
Sdílet
Diskuse