Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2021 21:28
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Tom Holland tvrdí, že Spider-Man 3 je nejambicióznějším sólovým komiksovým filmem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Holland na natáčení nové marvelovky nevěří, čeho se to dožil.

Tom Holland v současnosti natáčí film Spider-Man 3 se zatím nezveřejněným názvem. Součástí natáčení je podle všeho i Stefano Solima jako Dr. Octopus ze Spider-Mana 2 od režiséra Sama Raimiho. Kromě toho se mají ve snímku objevit i předešlí dva Spider-Mani v podání Tobeyho Maguiera a Andrewa Garfielda. Součástí hereckého obsazení je několik slavných postav z předešlých snímků o pavoučím muži, o čemž se více dočteš zde.

Herce Toma Hollanda nyní vyzpovídal portál Variety, a to u příležitosti blížícího se válečného dramatu Cherry, v němž hraje Holland hlavní roli. Holland v něm mimo jiné prozradil, že by jednoho dne rád režíroval.

Doporučeno
Do kin se vracejí blockbustery a oscarová dramata. Toto je 10 nejočekávanějších filmů v únoru a březnu Do kin se vracejí blockbustery a oscarová dramata. Toto je 10 nejočekávanějších filmů v únoru a březnu 3. února 2021 15:30

Nejpodstatnější částí rozhovoru pro nás je však jeho tvrzení o Spider-Manovi 3. Tom Holland věří, že jde o nejambicióznější sólový (mimo týmovky, jako například Avengers), komiksový film, jaký se kdy natočil.

Domů
Sdílet
Diskuse