Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 17:38
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Legendární česká hra Bulánci se vrací. Fanoušci projevili obrovský zájem, tvůrci vybrali už přes 2 miliony korun

Legendární česká hra Bulánci se vrací. Fanoušci projevili obrovský zájem, tvůrci vybrali už přes 2 miliony korun
Zdroj: SleepTeam
TECH
Uložit Uložené

Bulánci 2.0 toho nabídnou více než jen vylepšené grafické zpracování.

Herní nadšenci mají důvod k radosti. Vrací se totiž nezapomenutelná multiplayerová klasika Bulánci, která poprvé spatřila světlo světa zhruba před dvaceti lety. Nyní se tato kultovní hra, která se kdysi dávno zaryla do srdcí mnohých z nás, vrátí ve zmodernizované podobě pod názvem Bulánci 2.0. Nový titul toho však přinese mnohem více než jen vylepšené grafické zpracování.

Doporučeno
John Wick Hex je nejlepší hrou ze světa Johna Wicka, kterou si zamilují akční nadšenci, ale i herní amatéři John Wick Hex je nejlepší hrou ze světa Johna Wicka, kterou si zamilují akční nadšenci, ale i herní amatéři 13. května 2021 17:30

Těšit se můžeme na kampaň, kterou bude možné hrát sólo i kooperativně, tvůrci slibují rozšíření příběhového pozadí a chybět nebude ani hned několik nových levelů, které budou doplňovat úrovně známé z původního dílu. Čekají nás týmové přestřelky i dobývací mód a v některých levelech se dočkáme i střídání dne a noci nebo změn počasí. Samozřejmostí budou i různé úpravy polštářkových hrdinů.

Domů
Sdílet
Diskuse