Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. června 2021 19:51
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Legální drogy: Jak působí a jak moc jsou nebezpečné? (Freshnews)

Legální drogy: Jak působí a jak moc jsou nebezpečné? (Freshnews)
Zdroj: Flickr/Dominic Milton Trott/volně k užití
REFRESHER
Uložit Uložené

Přinášíme ti nový díl Freshnews.


Redakce Refresher.cz/sk nepodporují užívání legálních ani nelegálních drog.

Každá středa se nese ve znamení nových Freshnews a ani dnešní den samozřejmě není výjimkou. Aktuálním dílem tě provede naše moderátorka Kateř, tak se pohodlně usaď a pojďme rovnou na to.

Začneme případem z Prahy. Tamní policie totiž pátrá po zhruba 25letém muži, který začal na nádraží pronásledovat dívku, před kterou začal posléze masturbovat. Policisté zveřejnili video, na kterém je podezřelý muž zachycen, pokud jej proto poznáš, volej na číslo 158.

Doporučeno
Zemřela herečka Libuše Šafránková Zemřela herečka Libuše Šafránková 9. června 2021 14:52

Mimo jiné si povíme také o některých látkách, které jsou sice povolené, ale to neznamená, že po jejich požití nemohou vzniknout těžké zdravotní komplikace nebo závislost. Slyšel jsi už třeba někdy názvy jako popper, kratom nebo šalvěj divotvorná? Pokud ne, přečti si náš článek, kde s odborníkem popisujeme, jak na člověka působí a co uživateli při jejich použití případně hrozí.

A nezapomeň. Každý týden na Spotify najdeš dvě epizody našeho vztahového podcastu LOVE IS ON THE AIR. V úterý se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach věnovala modernímu fenoménu dnešní doby jménem Instagram a tomu, jak sociální sítě ovlivňují vztahy. Ve čtvrtek pak u nás najdeš bonusovou epizodu, kde dáváme prostor příběhům od našich posluchačů a posluchaček.  

Domů
Sdílet
Diskuse