Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2021 19:57
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Skvělý sluha, ale špatný pán: Jak ti může Instagram zničit vztah?

Skvělý sluha, ale špatný pán: Jak ti může Instagram zničit vztah?
Zdroj: Pixabay/USA-Reiseblogger/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Je tady bonusová epizoda podcastu LOVE IS ON THE AIR.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR. V úterý se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach věnovala tématu moderní doby, kterým je Instagram a sociální sítě obecně. Ty nám totiž sice mohou při seznamování pomoct, ale vztahům mohou i ublížit. 

Právě Instagram může být pro řadu párů častým spouštěčem hádek. Proč tomu tak je? Co lajk znamená? A proč tvůj partner či partnerka nepostuje společné zamilované fotky? I o tom jsme v 66. díle mluvili.

Doporučeno
Znásilnění: Jak (ne)vypadá souhlas k sexu? Znásilnění: Jak (ne)vypadá souhlas k sexu? 1. června 2021 20:01

Teď ale již tradičně přichází řada na bonusovou epizodu, která je celá věnována příběhům, které nám zaslali naši věrní posluchači a posluchačky. Toto je výběr těch nejlepších, tak se pohodlně usaď a užij celý skoro hodinový díl.

A jaké zprávy nám přišly tentokrát? Kupříkladu jedna z posluchaček upozorňuje na to, jak zásadním problémem může být hledění na sociální sítě například při společném obědě či večeři. Pokud to tedy děláš i ty, dej si na to pozor, aby náhodou vaše příští společné jídlo nebylo tím posledním. Víc už ale zjistíš v samotné bonusové epizodě. Přejeme příjemný poslech!

Zpět
Sdílet
Diskuse