Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2021 20:01
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Znásilnění: Jak (ne)vypadá souhlas k sexu?

Znásilnění: Jak (ne)vypadá souhlas k sexu?
Zdroj: Unsplash/brbrihan/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Poslechni si novou epizodu podcastu LOVE IS ON THE AIR.

 

Odebírej nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR s pořadovým číslem 65. Tentokrát se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřila na vážné téma, a tím je znásilnění a sexuální násilí.

Jak Nikita říká, na začátek je třeba podotknout, že tento díl není o žádném politikovi, o žádném obvinění ani o kampani Me Too. V tomto díle se tedy nebudeme zabývat kauzou Dominika Feriho. Naše moderátory k nahrání nové epizody inspirovaly spíše komentáře, které byli někteří lidé schopní napsat pod příspěvky na sociálních sítích.

Čemu bude tedy dnešní epizoda věnována? Dozvíš se například to, jak vypadá souhlas a nesouhlas k sexu, ale kromě toho probereme i některé statistiky, které jsou až otřesně vysoké.

Doporučeno
Děti na Onlyfans: Masturbují, fotí se nahé a pak se stydí jít do školy. Některé z nich jsou oběťmi obchodování Děti na Onlyfans: Masturbují, fotí se nahé a pak se stydí jít do školy. Některé z nich jsou oběťmi obchodování 27. května 2021 13:44

A nezapomeň – tento čtvrtek se můžeš těšit na bonusový díl zaměřený na příběhy od našeho posluchačstva. Pokud tedy máš i ty něco, co souvisí s tímto tématem o co by ses s ostatními rád podělil, napiš nám do zpráv na Instagramu. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse