Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2021 v 11:06
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Praktikuješ předehru před sexem? Naše dvojice z podcastu LOVE IS ON THE AIR to vyrazila zjišťovat do ulic

Praktikuješ předehru před sexem? Naše dvojice z podcastu LOVE IS ON THE AIR to vyrazila zjišťovat do ulic
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Anketu si tentokrát vzala na starosti moderátorská dvojice Nikita a Vítek z LOVE IS ON THE AIR a dostávala respondenty v pražských parcích do rozpaků.

Praha, léto, pohodička. Kdy jindy než nyní měli do pražských parků nasáklých příjemným počasím, romantikou a komáry vyrazit doktorka Nikita a docent Zach z podcastu LOVE IS ON THE AIR, aby od mladých Pražanů zjistili odpověď na velmi důležitou otázku: Máte předehru před sexem a je vůbec předehra důležitá?

Předehra byla totiž poslední téma oblíbené audiorelace před plánovanou pauzou. No a anketa byla, tak, jak jsi zvyklý z podcastů, plná zajímavých příběhů. Pikantním otázkám neunikl ani Dan s partnerkou, kteří na sebe vyzradili historku s předehrou, kdy se snažili napodobit klasickou scénu z filmů pro dospělé obsahující pizzu a díru.

Jak jsme se ale znovu po nějaké době přesvědčili, lidé jsou různých charakterů a nátur. Pro někoho tak může být předehrou masáž a pro někoho i hry připomínající anální sex. Drtivá většina respondentů se však shodla na tom, že je předehra důležitá, k čemuž jim, jak doufáme, pomohou i dárečky od firmy Durex, které dostali za to, že se s námi podělili se zkušenostmi. Tak na nic nečekej a video si pusť. 

Domů
Sdílet
Diskuse