Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2021 11:55
Čas čtení 1:01
Vojtěch Vanda

Zapálené BMW u Protivína může souviset se závažným zločinem. Policisté prosí o pomoc řidiče, kteří kolem projížděli

Zapálené BMW u Protivína může souviset se závažným zločinem. Policisté prosí o pomoc řidiče, kteří kolem projížděli
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jihočeští policisté mají podezření, že zapálené vozidlo, které se našlo v sobotu u Protivína, může nějak souviset s jiným závažným zločinem.

Jihočeská policie prosí všechny řidiče, kteří v sobotu projížděli trasu mezi Českými Budějovicemi a Protivínem, aby poskytli záznamy z palubních kamer. Jejich záznam totiž může být klíčový v případu zapáleného BMW, které se u Protivína našlo. Vozidlo by totiž mohlo být, podle vyšetřujících, spojeno s jiným závažným zločinem, který však policie nechce blíže specifikovat.

Doporučeno
Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě 7. září 2021 8:29

Pro policisty by mohl být důležitý záznam z palubní kamery těch řidičů, kteří v sobotu odpoledne projížděli trasu České BudějoviceBechyněBernarticePísekProtivín. Po této trase se měl pohybovat i automobil BMW 120D černé barvy s poznávací značkou 6P32567, které se následně, kolem sedmé večerní, našlo v plamenech u Protivína.

Domů
Sdílet
Diskuse