Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2021 v 13:43
Čas čtení 0:36
Vojtěch Vanda

Chlapec z Česka spadl z hradeb v Chorvatsku do ostrých skal, zemřel v nemocnici

Chlapec z Česka spadl z hradeb v Chorvatsku do ostrých skal, zemřel v nemocnici
Zdroj: Wiki Commons
NEWS CHORVATSKO
Uložit Uložené

Jedenáctiletý chlapec byl převezen do nemocnice v Rijece, kde svým zraněním podlehl.

Jedenáctiletý turista z Česka zemřel na ostrově Krk. Osudným se mu stal pád z městských hradeb, z nichž se zřítil do ostrých skal na nepřístupné straně. Z místa jej vyprostili místní záchranáři, kteří jej odvezli do nemocnice v Rijece. Tam svým zraněním podlehl. Informuje web Dnevnik.hr.

Doporučeno
Muž přepadl benzinku v Praze. Maskoval se tak, že si obličej natřel černou barvou Muž přepadl benzinku v Praze. Maskoval se tak, že si obličej natřel černou barvou 7. září 2021 v 12:19

Chlapec se zřítil z hradeb v neděli večer ve městě Krk na ostrově Krk. Při pádu se vážně zranil, proto bylo nutné, aby jej hned po vytažení z prostoru ostrých skal resuscitovali místní záchranáři. Vzápětí byl chlapec transportován do nemocnice v Rijece k dalšímu ošetření.

Snaha ale byla nakonec marná. „Dítě svým zraněním podlehlo v nemocnici kolem třetí hodiny ranní,“ konstatovala pro Dnevnik.hr mluvčí policejního oddělení Primorje-Gorski Kotar Svemrika Miočič.

Městské hradby na ostrově Krk jsou jedna z nejnavštěvovanějších atrakcí. Místo navštěvuje spousta turistů po celý rok. Místo je totiž nejen plné historie, ale slouží také jako jedna z nejlepších vyhlídek, což se chlapci nejspíše stalo osudným.

Domů
Sdílet
Diskuse