Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2021 18:54
Čas čtení 1:04
Radim Šlechta

Netflix upravuje scény ve Squid Game. Žena kvůli zveřejnění čísla dostává tisíce telefonátů denně

Netflix upravuje scény ve Squid Game. Žena kvůli zveřejnění čísla dostává tisíce telefonátů denně
Zdroj: Netflix
NEWS SQUID GAME
Uložit Uložené

Kim se po odvysílání Squid Game změnil život.

Netflix bude editovat scény, ve kterých je zobrazené skutečně existující číslo korejské cukrářky. Společnost se pro tento krok rozhodla po tom, co ženě začaly chodit nevyžádané zprávy a obtěžují ji anonymní telefonáty. Informoval o tom server CNN. 

Doporučeno
Titulky pro seriál Squid Game neodpovídají originálu. Překladatelé údajně změnili význam slov i celé věty Titulky pro seriál Squid Game neodpovídají originálu. Překladatelé údajně změnili význam slov i celé věty 6. října 2021 20:46

Stejné číslo má Kim Gil-Young již 16 let. Po odvysílání korejského seriálového hitu Squid Game, kde se vlivem chyby objevilo její telefonní číslo, ji ale obtěžují anonymní telefonáty a schránku ji plní SMS zprávy různého obsahu. Denně prý po odvysílání korejského díla přijímala tisíce telefonátů. To podle ní vedlo k propuknutí akutní stresové poruchy. 

Domů
Sdílet
Diskuse