Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2022 19:31
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

Jennifer Lopez se vypařila. Tedy alespoň ze světa sociálních sítí

Jennifer Lopez se vypařila. Tedy alespoň ze světa sociálních sítí
Zdroj: Getty Images/Pierre Suu
OSOBNOSTI JENNIFER LOPEZ SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Uložit Uložené

Americká zpěvačka a herečka jako by zmizela. Na jejím Instagramu, kde má přes 227 milionů sledujících, nenajdeme ani jeden příspěvek.

Jennifer Lopez se pravděpodobně vypařila ze sociálních sítí. Jak upozornil web Variety, smazala si všechny příspěvky na Instagramu a místo profilové fotky si dala černou barvu. Podobně zareagovala také na Twitteru a TikToku s tím rozdílem, že tam své předchozí příspěvky nechala. Na Facebooku nahradila svůj profilový obrázek a timeline obrázkem se svým jménem.

Doporučeno
Ben Affleck a Jennifer Lopez chystají druhou svatbu Ben Affleck a Jennifer Lopez chystají druhou svatbu 19. července 2022 8:43

Na Instagramu ji sleduje více než 227 milionů lidí, i přesto se rozhodla, že si smaže veškeré příspěvky. Taková praktika je častá například u světových rapových interpretů předtím, než vydají nové album. Zpěvačka však své poslední studiové album s názvem A.K.A. vydala před osmi lety a nikde neuváděla, že by měla přijít nějaká nová deska.

Černý profilový obrázek se objevil také na Twitteru, kde má 45,4 milionu sledujících, zde své příspěvky ale nechala. Posledním je retweet záběrů z připravované romantické komedie Shotgun Wedding, v níž účinkuje a která se má objevit v kinech 28. prosince. Na tiktokovém účtu, kde má 15,4 milionu sledujících, sdílela jako poslední příspěvek videozáběr s manželem Benem Affleckem, se kterým se vzali letos v létě.

O tom, co teď bude následovat, můžeme jen spekulovat. Možná opravdu půjde o nějaké klíčové oznámení, které bude mít co dočinění s její kariérou. Dosud však ke svému mazání příspěvků nepodala žádné vysvětlení.

Domů
Sdílet
Diskuse