Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2023 16:29
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Rusové předehnali Toma Cruise a natočili film ve vesmíru. V prvním traileru sledujeme katastrofu ve stavu beztíže

Rusové předehnali Toma Cruise a natočili film ve vesmíru. V prvním traileru sledujeme katastrofu ve stavu beztíže
Zdroj: Channel One
FILMY A SERIÁLY RUSKO TOM CRUISE
Uložit Uložené

Pusť si první záběry z ruského filmu, který se 12 dní natáčel ve vesmíru.

Klim Šipenko, režisér nejvýdělečnějšího ruského filmu všech dob (Nevolník), natočil ve vesmíru pro televizi Channel One snímek The Challenge. Děj se zaměří na doktorku, která se vydá na Mezinárodní vesmírnou stanici ISS, aby tam zachránila život astronautovi v ohrožení. Informuje o tom Screenrant a CBR.

Herci a celý štáb podstoupili přípravu, která vyústila ve dvanáctidenní natáčení ve stavu beztíže. Následně se štáb bezpečně dostal zpět domů. Níže můžeš zhlédnout první trailer, který láká na skutečně mrazivé scény ve vesmíru. Snímek The Challenge bude mít v Rusku premiéru během dubna 2023.

Rusové tak předběhli Toma Cruise. Holllywoodský herec a producent totiž plánuje natočit akční velkofilm ve vesmíru. Projekt vyvíjí s režisérem Dougem Limanem (Edge of Tomorrow) a zatím nevíme, o čem přesně bude a kdy se Cruise dostane do vesmíru.

Domů
Sdílet
Diskuse