Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. června 2023 8:11
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Kdo nahradí Henryho Cavilla v roli Supermana? DC oznámilo, kdo bude hrát Clarka Kenta a Lois Lane v Superman: Legacy

FILMY A SERIÁLY DC COMICS DC FILMY SUPERMAN
Uložit Uložené

Henry Cavill jako Superman končí a už víme, kdo ho nahradí.

Warner Bros. a DC odhalily herecké obsazení pro postavy Clarka Kenta alias Supermana a Lois Lane v připravovaném superhrdinském filmu Superman: Legacy. Deadline informuje, že jsou jimi David Corenswet (The Politician, Pearl) a Rachel Brosnahan (Marvelous Ms. Maisel). Davidovi je 29 let a Rachel 32 let.

Doporučeno
Epické rozloučení Henryho Cavilla se Zaklínačem je tady. Co všechno můžeme čekat od 3. série? Epické rozloučení Henryho Cavilla se Zaklínačem je tady. Co všechno můžeme čekat od 3. série? 28. června 2023 7:00

Snímek Superman: Legacy, který bude restartem komiksového světa DC Universe, vyjde v roce 2025. O scénář a režii se postará James Gunn (trilogie Strážci Galaxie), který je zároveň šéfem studia DC a bude se starat o propojený filmový, seriálový a videoherní vesmír (má podobnou roli jako Kevin Feige v Marvel Studios).

Mezi dalšími kandidáty na role Supermana a Lois Lane byli údajně Nicholas Hoult (The Menu, X-Men, Mad Max), Tom Britney (Greyhound), Phoebe Dynevor (Bridgerton) nebo Emma Mackey (Sex Education).

Superman Legacy
Zdroj: DC/Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse