Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. července 2023 14:57
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Zajímá tě, jak bydlí rapper Drake? Vyraz na prohlídku jeho sídla zcela zdarma

Zajímá tě, jak bydlí rapper Drake? Vyraz na prohlídku jeho sídla zcela zdarma
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
HUDBA DRAKE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kanadský zpěvák Drake se v současné chvíli nachází na světovém turné. Aby však potěšil i ty fanoušky a fanynky, kteří se s ním nepotkají na koncertech, připravil si menší překvapení.

Drake překopal celý svůj web, takže na něm nyní můžeš vyrazit na virtuální prohlídku jeho sídla. Ta je plná easter eggs (vtipů, skrytých nápověd a dalších  pozn. red.). Pomocí těchto „vajíček“ si můžeš koupit Drakeův merch nebo třeba jeho novou sbírku básní Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness, píše NME.

Doporučeno
Rita Ora vs. Kim Dracula: Šílený vědecký pokus i šílená nuda – kdo má top desku a kdo propadák týdne? Rita Ora vs. Kim Dracula: Šílený vědecký pokus i šílená nuda – kdo má top desku a kdo propadák týdne? 14. července 2023 14:00

Prohlídka začíná u Drakeových vstupních dveří. Do zdí, které je obklopují, je vyrytý název zpěvákova čtvrtého mixtapu If You're Reading This, It's Too Late a na příjezdové cestě je zaparkována jeho sbírka drahých aut. Po samotném domě se pak budeš pohybovat pomocí šipek a můžeš si prohlédnout Drakeovu ložnici, bazén, jeho studio a další prostory. Jediná místa, která zatím nejsou přístupná, jsou jeho garáž a dvůr.

Během prohlídky domu narazíš na různé předměty, které si také můžeš zakoupit. Například triko Lollapalooza Chile, boty, na kterých zpěvák spolupracoval s Nike, nebo jeho knihu. 

Doporučeno
„Je to naprosto k vzteku,“ Billie Eilish ostře kritizuje fanoušky. Co jí vadí? „Je to naprosto k vzteku,“ Billie Eilish ostře kritizuje fanoušky. Co jí vadí? 14. července 2023 14:14

Drake se aktuálně nachází na turné It's All A Blur a vyprodává velké koncertní haly po celém světě. Na zastávce v Detroitu oznámil, že na novém albu For All The Dogs se objeví také jeden track s jeho dlouholetou kamarádkou Nicki Minaj. Půjde o jejich první společnou skladbu od roku 2011. 

Drake
Zdroj: Refresher/Tereza Šnajdrová
Domů
Sdílet
Diskuse