Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2023 v 11:00
Čas čtení 3:14
Adéla Ježková

Máš doma přebytky ovoce? Usuš si ovocnou kůži, kterou si zamiluješ

Máš doma přebytky ovoce? Usuš si ovocnou kůži, kterou si zamiluješ
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková
GASTRO RECEPTY VEGANSKÉ RECEPTY
Uložit Uložené

Toužíš po jednoduché letní svačině? Máme pro tebe ideální recept.

Ovocná kůže, nebo chceš-li ovocné rolky či jerky, je nejen ideální letní svačinou, ale hlavně skvělým způsobem, jak využít nahromaděné ovoce. Známe to asi všichni – na návštěvě dostaneš kilo jablek, druhá návštěva přiveze spoustu borůvek ze Šumavy. Do toho ti na kuchyňské lince pomalu zmírají broskve, které sis koupil*a, ale nestihl*a je sníst.

Co teď s tím? Přece to nevyhodíme. A marmelády dělá každý.

Doporučeno
KVÍZ: U stánků na levnou krásu. Jak dobře znáš táborákové písně? KVÍZ: U stánků na levnou krásu. Jak dobře znáš táborákové písně? 26. července 2023 v 8:30

Jsme si vědomi toho, že název „ovocná kůže“ nemusí na první dobrou znít úplně lákavě. Ale věř nám, že se jedná o prověřený recept, který tě určitě nezklame. Na své si přijdou milovníci a milovnice ovoce, ti, kteří se snaží jíst zdravě, ale třeba i vegetariáni a vegani.

Pokud trávíš alespoň nějaký čas na TikToku, musel*a jsi na tento hit letošního léta narazit. Vyzkoušet virální recept na ovocnou kůži jsme se rozhodli i my.

Refresher tip 🍉
Recepty pro tebe připravujeme pravidelně. V létě se můžeš osvěžit například řeckou ledovou kávou nebo domácí zmrzlinou ze sýru cottage.

Ingredience: přebytečné ovoce

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse