Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2023 9:51
Čas čtení 0:25
Jakub Paulík

Mattel chce po Barbie vytvořit obří filmové univerzum. Na co všechno se můžeš těšit?

Mattel chce po Barbie vytvořit obří filmové univerzum. Na co všechno se můžeš těšit?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BARBIE FILM
Uložit Uložené

Barbie je v kinech od 20. července a už nyní lze říci, že jde o obrovský finanční hit.

Na úspěch filmu reaguje také společnost Matell, která pro Variety prozradila, že má v plánu vytvořit velké univerzum sestávající z řady filmů.

V současnosti už má rozpracovaných 14 aktivních projektů, mezi něž patří Barney, Polly Pocket, Thomas and Friends či American Girl. Režisérka Barbie Greta Gerwig sice řekla, že aktuálně neuvažuje o natočení pokračování, ale po finančním úspěchu je prakticky jisté, že Matell bude tlačit na sequel.

Doporučeno
Co tady na světě vůbec děláme? Barbie je existenciální pastelová jízda, ve které herecky vítězí Ken Co tady na světě vůbec děláme? Barbie je existenciální pastelová jízda, ve které herecky vítězí Ken 20. července 2023 14:00


Mezi další projekty ve vyhlídce patří Hot Wheels (produkce J. J. Abrams), Rock 'Em Sock 'Em Robots (s hercem Vinem Dieselem), Magic 8 Ball, Masters of the Universe, Major Matt Mason (s Tomem Hanksem), UNO, Wishbone, Matchbox, View Master nebo Christmas Balloon.

Domů
Sdílet
Diskuse