Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. srpna 2023 11:18
Čas čtení 0:47
Tereza Patočková

Britney Spears potvrdila rozvod. Chtěla bych ukázat emoce, ale po otcově výchově to nejde, vzkazuje fanouškům

Britney Spears potvrdila rozvod. Chtěla bych ukázat emoce, ale po otcově výchově to nejde, vzkazuje fanouškům
Zdroj: Instagram/Britney Spears
ZAJÍMAVOSTI BRITNEY SPEARS
Uložit Uložené

Zpěvačka Britney Spears potvrdila spekulace o tom, že se se svým mužem, kterého si vzala před rokem po pětiletém vztahu, rozvádí.

K jednomu ze svých klasických tanečních videí na Instagramu přidala před dvěma dny popisek, v němž zprávy potvrzuje. „Jak všichni vědí, Hesam a já už spolu nejsme, šest let je dlouhá doba, takže jsem trochu v šoku,“ napsala popová hvězda s tím, že nebude dále vysvětlovat, co se stalo.

„Příliš dlouho jsem si hrála na silnou a můj Instagram se může zdát dokonalý, ale k realitě má daleko a myslím, že to všichni víme. Ráda bych ukázala své emoce a slzy a to, jak se opravdu cítím, ale z nějakého důvodu jsem vždycky musela skrývat své slabosti. Kdybych nebyla tátův silný voják, poslal by mě pryč do míst, kde by mě lékaři napravili,“ uvedla Britney ve vyjádření s tím, že bude i nadále silná a zároveň si myslí, že se jí to daří dobře. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria River Red (@britneyspears)

Britney byla kvůli svému otci dlouhá léta nesvéprávná. V listopadu roku 2021 se potom jejímu právnickému týmu povedlo její svéprávnost nabýt zpět.

Od potvrzení rozvodu na Instagramu Britney postuje dál: „Tak co dělá bitch jako já? Vezmu si svoje zelené šaty a jdu ke kamarádům!“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria River Red (@britneyspears)

Domů
Sdílet
Diskuse