Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2023 7:30
Čas čtení 0:33
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Jason Momoa se odvázal na koncertě Metallicy. Přidal se k fanouškům do mosh pitu, ti si ho radostně točili

VIDEO: Jason Momoa se odvázal na koncertě Metallicy. Přidal se k fanouškům do mosh pitu, ti si ho radostně točili
HUDBA JASON MOMOA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hollywoodská hvězda se nezdá.

Pokud by tě náhodou zajímalo, co poslouchá jedna z největších hollywoodských hvězd Jason Momoa, máme pro tebe odpověď. Je vášnivým fanouškem starého thrash metalu, konkrétně Metallicy. Potvrdil to sám zveřejněným videem na sociální síti.

Jak píše Louder Sound, známý herec, který se proslavil v seriálu Game of Thrones a později postavou Aquamana, se pořádně odvázal na koncertě metalových legend z Los Angeles. Právě tam, konkrétně v SoFi Stadium, se odehrálo i vystoupení, ze kterého byl Momoa tak nadšený.

„Tihle zk*******i otevřeli show s Whiplash,“ křičel radostně americký herec předtím, než se vrhl k ostatním fanouškům do takzvaného mosh pitu. Jedná se o skladbu z prvního alba Metallicy, která vyšla ještě v roce 1983.

Netrvalo dlouho, než si herce lidé všimli a začali si ho natáčet. Na zveřejněných videích je vidět, jak si herec užívá hudbu i atmosféru oblíbené kapely.

Domů
Sdílet
Diskuse