Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. září 2023 10:43
Čas čtení 1:02
Ilona Hobzová

Rihanna a A$AP Rocky odhalili jméno druhého syna. Našli inspiraci znovu v hudbě?

Rihanna a A$AP Rocky odhalili jméno druhého syna. Našli inspiraci znovu v hudbě?
Zdroj: Vianney Le Caer/Invision/AP
OSOBNOSTI RIHANNA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zatímco jméno prvorozeného syna se lidé dozvěděli po roce, tentokrát mají jasno o něco dříve.

Jak už jsme tě dříve informovali, Rihanna a její partner A$AP Rocky jsou od srpna dvojnásobnými rodiči. Ačkoli sami ještě žádné informace neposkytli, server Blast k dispozici rodný list chlapce. Podle něj se druhorozený syn slavného páru jmenuje Riot Rose Mayers.

Pár si zatím soukromí střeží

Partneři tak opět zvolili jméno začínající na písmeno R. Jejich první potomek dostal jméno RZA Athelston Mayers podle amerického rappera z legendárního seskupení Wu-Tang Clan. Je možné, že se Rihanna a A$AP Rocky inspirovali hudbou i u druhorozeného syna. Začátkem letošního roku totiž vydal rapper píseň Riot, v níž hostuje Pharrell Williams.

Podle rodného listu dítěte, který server The Blast získal, se chlapec narodil 1. srpna 2023 v nemocnici Cedar Sinai v Los Angeles v 7:41. Původní zprávy serveru TMZ informovaly o 3. srpnu a spekulovalo se také o tom, že se narodila holčička.

Mluvčí zpěvačky dříve uvedl, že prvních pár měsíců dalšího rodičovství stráví pár v soukromí, mimo zraky veřejnosti. Zpěvačka zatím nesdílela ani žádné fotografie malého Riota. Fanoušci a fanynky ale doufají, že to stejně jako v případě RZA udělá brzy. 

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Druhé těhotenství Rihanna odhalila přímo během koncertu Apple Music Super Bowl Halftime Show letos v únoru. Už v průběhu očekávání prvního potomka bourala hranice tradičního nahlížení na těhotenskou módu a své odhalené bříško vyzdvihovala netradičními kousky. O tom, jak byl zpěvaččin styl zásadní a jak ovlivnil pohled na odívání se v čase devítiměsíčního očekávání, si můžeš přečíst v našem článku.

Domů
Sdílet
Diskuse