Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
3. října 2023 v 14:18
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Sousedi si mysleli, že někoho mučí. Editora hororu Saw X navštívila policie

Sousedi si mysleli, že někoho mučí. Editora hororu Saw X navštívila policie
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Editora hororového filmu Saw X doma navštívila policie kvůli podezřelým zvukům, které slyšeli sousedi. Ti se totiž báli, že muž doma někoho zabíjí. Editor ve skutečnosti pracoval na zvucích do snímku.

O vskutku kuriózní historku se podělil režisér nejnovějšího přírůstku do série Saw Kevin Greutert pro magazín NME. Podle jeho slov se příhoda stala Steveu Fornovi, který pracuje na pozici editora pro nový film. Ten zrovna ve své kanceláři v Los Angeles dokončoval zvukový design jedné z hrozivých scén ve filmu, ve které nechybí hlasitý křik ani další různé zvukové efekty.

„Najednou někdo zaklepal na dveře,“ popsal režisér. „Máme video z kamery u zvonku, kde je vidět, jak přichází policisté a říkají, že jim telefonovali sousedi, kteří prý slyšeli, že tady někoho mučí k smrti,“ říká. Editor jim proto musel vysvětlit, na čem vlastně pracuje. „Můžete jít dovnitř a podívat se, jestli chcete,“ řekl jim. Ti se tomu prý jen zasmáli, editora nechali být a odešli. 

Doporučeno
Seřadili jsme všechny díly Saw od nejhoršího po nejlepší. Hlasuj v anketě pro svého oblíbence Seřadili jsme všechny díly Saw od nejhoršího po nejlepší. Hlasuj v anketě pro svého oblíbence 26. září 2023 v 17:00
Saw
Zdroj: Lionsgate

Vzpomínka na úsměvnou, ale zároveň nepříjemnou situaci režiséra dodnes rozesmává, v danou chvíli však do smíchu nebylo zmíněnému editorovi. „Je to hrozně milý člověk. Chtěl bych vidět, jak se tvářil, když zjistil, co se vlastně děje,“ uzavírá režisér.

Snímek Saw X je už desátým filmem v sérii. Kevin Greutert režíroval tři díly a na sedmi se podílel jako editor – včetně toho původního. Nový film se do kin dostal na konci září a zatím sklízí poměrně pozitivní ohlasy. Přečíst si můžeš i náš článek, ve kterém jsme seřadili všechny díly série od nejhoršího po nejlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse