Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2023 v 9:59
Čas čtení 4:59
Richard Balog

Nejlepší tenisky, které vycházejí v listopadu: Dominují jordany, ale pozornost si zaslouží i spolupráce s Rihannou

Nejlepší tenisky, které vycházejí v listopadu: Dominují jordany, ale pozornost si zaslouží i spolupráce s Rihannou
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Tento měsíc můžeš svoji sbírku obuvi rozšířit o ikonické modely značek Adidas, Air Jordan, New Balance, Nike i Puma. Který bude tvůj favorit?

Každý měsíc představujeme nejlepší tenisky, jejichž prodej je naplánován v daném období. Listopad už nyní vypadá mimořádně bohatě, k čemuž přispěly i svátky, které jsou za rohem. Ať už nakupuješ pro sebe, pro jiné, nebo s vidinou dalšího prodeje se ziskem, všechny hlavní značky si připravily hned několik atraktivních provedení.

V seznamu devíti nejlepších releasů tenisek v listopadu najdeš široké spektrum modelů Air Jordan, druhý společný drop značek Puma a FENTY v krátké době, ale také další verzi legendární siluety Adidas Originals Samba s rukopisem Pharrella Williamse. Čeká nás mnoho důvodů, proč se rozloučit se svými penězi ještě předtím, než se objeví překvapivá vydání.

Některé z těchto informací zatím nejsou oficiálně potvrzeny přímo od značek, respektive prodejců, ale pocházejí z různých uniklých zdrojů, což znamená, že se ještě detaily mohou změnit.
Doporučeno
Poznej nejlepší modely tenisek do 2 500 korun z aktuální sezony. Tomuto říkáme hodně muziky za málo peněz Poznej nejlepší modely tenisek do 2 500 korun z aktuální sezony. Tomuto říkáme hodně muziky za málo peněz 1. listopadu 2023 v 9:00
New Balance 550, Aimé Leon Dore
Zdroj: Sneaker Politics

New Balance 550 x Aimé Leon Dore 

První zajímavý release tenisek v listopadu pochází ze spolupráce mezi značkami New Balance a Aimé Leon Dore, což je sehraná dvojka, která zatím nikdy nezklamala.

Tentokrát představují nejnovější verzi populárního modelu New Balance 550 – nízkou siluetu, která zůstala věrná svým basketbalovým kořenům, ovšem s moderním nádechem. Novinka je zahalena do dírkovaného svršku z prémiové kůže v kombinaci s prodyšnou síťovinou. Nechybí měkký pružný límec a pěnová mezipodešev, která poskytuje dokonalé odpružení a pohodlí při každém kroku.

Společnost New Balance a vybraní prodejci ti dají další šanci na tenisky ALD 550, které si berou jasnou, ale neoficiální inspiraci od basketbalových týmů Los Angeles Lakers a Boston Celtics. Nás oslovila hlavně zeleno-bílá varianta. V prodeji jsou od 2. listopadu za 130 dolarů například v obchodě Sneaker Politics.

Puma Avanti, FENTY, Rihanna
Zdroj: Puma

Puma Avanti x FENTY 

O tvou pozornost zabojuje i druhý drop z obnovené spolupráce značek Puma a FENTY, který tentokrát přináší dvě nové verze modelové řady Avanti s vintage vzhledem připomínajícím klasické sálovky.

Rihanna se vrátila do křesla kreativní ředitelky a obnovila partnerství se společností Puma, čímž dokázala sílu své slávy v oblasti módy. Jedna z nejúspěšnějších žen showbyznysu znovu ukázala lásku k fotbalové estetice a výsledkem jsou tenisky z prémiové kůže, které jsou zakončeny výrazným zlatým označením FENTY s bílo-hnědou gumovou podrážkou s protiskluzovými vroubky.

Kromě zelené varianty bude v prodeji i tmavě modrá verze. Datum vydání bylo 2. listopadu a cena je stanovena na 4 299 korun v online obchodě Puma.

Nike Air Force 1 Low, Supreme®
Zdroj: Supreme®

Nike Air Force 1 Low „Brown“ x Supreme 

Společnost Supreme má místo v módním průmyslu i v roce 2023, a kdo tvrdí něco jiného, ​​lže. Důkazem jsou nové Nike Air Force 1 Low, které jsou vůbec poprvé v hnědém barevném provedení. 

Designérský tým značky Supreme upravil ikonický model tenisek s lehkostí sobě vlastní a výsledkem je jedinečná sportovní obuv zahalená do lesklé kůže s precizním prošíváním jednotlivých panelů. Samozřejmostí je malé logo na vnější straně, které botám dodává punc výjimečnosti a stylu.

Jestli už vlastníš bílé a černé provedení s kontrastním červeným logem newyorské streetwearové ikony, doplníš si sbírku o hnědou verzi? Cena kolem 3 000 korun je vzhledem ke kvalitě výrobku a zvučnosti spolupráce naprosto v pořádku.

Adidas Originals Samba, Humanrace, Pharrell Williams
Zdroj: Adidas Originals
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse