Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. listopadu 2023 9:59
Čas čtení 4:59
Richard Balog

Nejlepší tenisky, které vycházejí v listopadu: Dominují jordany, ale pozornost si zaslouží i spolupráce s Rihannou

Nejlepší tenisky, které vycházejí v listopadu: Dominují jordany, ale pozornost si zaslouží i spolupráce s Rihannou
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Tento měsíc můžeš svoji sbírku obuvi rozšířit o ikonické modely značek Adidas, Air Jordan, New Balance, Nike i Puma. Který bude tvůj favorit?

Každý měsíc představujeme nejlepší tenisky, jejichž prodej je naplánován v daném období. Listopad už nyní vypadá mimořádně bohatě, k čemuž přispěly i svátky, které jsou za rohem. Ať už nakupuješ pro sebe, pro jiné, nebo s vidinou dalšího prodeje se ziskem, všechny hlavní značky si připravily hned několik atraktivních provedení.

V seznamu devíti nejlepších releasů tenisek v listopadu najdeš široké spektrum modelů Air Jordan, druhý společný drop značek Puma a FENTY v krátké době, ale také další verzi legendární siluety Adidas Originals Samba s rukopisem Pharrella Williamse. Čeká nás mnoho důvodů, proč se rozloučit se svými penězi ještě předtím, než se objeví překvapivá vydání.

Některé z těchto informací zatím nejsou oficiálně potvrzeny přímo od značek, respektive prodejců, ale pocházejí z různých uniklých zdrojů, což znamená, že se ještě detaily mohou změnit.
Doporučeno
Poznej nejlepší modely tenisek do 2 500 korun z aktuální sezony. Tomuto říkáme hodně muziky za málo peněz Poznej nejlepší modely tenisek do 2 500 korun z aktuální sezony. Tomuto říkáme hodně muziky za málo peněz 1. listopadu 2023 9:00
New Balance 550, Aimé Leon Dore
Zdroj: Sneaker Politics

New Balance 550 x Aimé Leon Dore 

První zajímavý release tenisek v listopadu pochází ze spolupráce mezi značkami New Balance a Aimé Leon Dore, což je sehraná dvojka, která zatím nikdy nezklamala.

Tentokrát představují nejnovější verzi populárního modelu New Balance 550 – nízkou siluetu, která zůstala věrná svým basketbalovým kořenům, ovšem s moderním nádechem. Novinka je zahalena do dírkovaného svršku z prémiové kůže v kombinaci s prodyšnou síťovinou. Nechybí měkký pružný límec a pěnová mezipodešev, která poskytuje dokonalé odpružení a pohodlí při každém kroku.

Společnost New Balance a vybraní prodejci ti dají další šanci na tenisky ALD 550, které si berou jasnou, ale neoficiální inspiraci od basketbalových týmů Los Angeles Lakers a Boston Celtics. Nás oslovila hlavně zeleno-bílá varianta. V prodeji jsou od 2. listopadu za 130 dolarů například v obchodě Sneaker Politics.

Puma Avanti, FENTY, Rihanna
Zdroj: Puma

Puma Avanti x FENTY 

O tvou pozornost zabojuje i druhý drop z obnovené spolupráce značek Puma a FENTY, který tentokrát přináší dvě nové verze modelové řady Avanti s vintage vzhledem připomínajícím klasické sálovky.

Rihanna se vrátila do křesla kreativní ředitelky a obnovila partnerství se společností Puma, čímž dokázala sílu své slávy v oblasti módy. Jedna z nejúspěšnějších žen showbyznysu znovu ukázala lásku k fotbalové estetice a výsledkem jsou tenisky z prémiové kůže, které jsou zakončeny výrazným zlatým označením FENTY s bílo-hnědou gumovou podrážkou s protiskluzovými vroubky.

Kromě zelené varianty bude v prodeji i tmavě modrá verze. Datum vydání bylo 2. listopadu a cena je stanovena na 4 299 korun v online obchodě Puma.

Nike Air Force 1 Low, Supreme®
Zdroj: Supreme®

Nike Air Force 1 Low „Brown“ x Supreme 

Společnost Supreme má místo v módním průmyslu i v roce 2023, a kdo tvrdí něco jiného, ​​lže. Důkazem jsou nové Nike Air Force 1 Low, které jsou vůbec poprvé v hnědém barevném provedení. 

Designérský tým značky Supreme upravil ikonický model tenisek s lehkostí sobě vlastní a výsledkem je jedinečná sportovní obuv zahalená do lesklé kůže s precizním prošíváním jednotlivých panelů. Samozřejmostí je malé logo na vnější straně, které botám dodává punc výjimečnosti a stylu.

Jestli už vlastníš bílé a černé provedení s kontrastním červeným logem newyorské streetwearové ikony, doplníš si sbírku o hnědou verzi? Cena kolem 3 000 korun je vzhledem ke kvalitě výrobku a zvučnosti spolupráce naprosto v pořádku.

Adidas Originals Samba, Humanrace, Pharrell Williams
Zdroj: Adidas Originals

Adidas Originals Samba x Humanrace 

Společnosti Adidas Originals a Humanrace, kterou má pod taktovkou umělec Pharrell Williams, představily další dvě barevné verze modelu Samba.

Atraktivní novinka je jedním z mnoha Williamsových kreativních počinů pro Adidas, které zasahují do více oblastí, posouvají kvalitu výrobků a pokračují v realizaci vize společnosti Humanrace – propojení designu a funkčnosti. Model Humanrace Samba je zahalen do prémiové kůže ECCO z Holandska s kontrastními třemi proužky a má jednobarevnou semišovou špičku, která nádherně doplňuje konstrukci svršku.

Naše srdce si získala minimalistická verze s přívlastkem Ash Grey, která je zahalena do neutrálních barevných tónů, ale odvážní jedinci budou nadšeni hlavně z bílo-růžového provedení. Obě barevné verze tenisek Humanrace Samba stojí 4 699 korun. V případě zájmu zkontroluj online obchod Adidas.

Air Jordan 1 Retro High OG „Royal Reimagined“
Zdroj: Sneaker Politics

Air Jordan 1 Retro High OG „Royal Reimagined“ 

Krok vedle neuděláš ani v případě, že svou sbírku obuvi doplníš o další pár tenisek Air Jordan 1, jelikož nová verze notoricky známého barevného schématu Royal je mistrovským dílem. Je inspirována původním modelem a nikdo nemůže pochybovat o tom, že půjde o povinné tenisky sezony.

Ikonická silueta dostala svěží semišový vzhled s důvěrně známým pocitem a byla nově doplněna kontrastním svrškem v královské modré a černé barvě včetně swooshe, který obepíná boční strany. Odpružení s patentovanou technologií Air pod nohama znamená, že svou pouliční nebo basketbalovou hru posuneš na vyšší úroveň. Samozřejmě i s gumovou podrážkou jako v originále.

Tenisky Air Jordan 1 Retro High OG „Royal Reimagined“ budou dostupné za zhruba 4 700 korun například přes aplikaci SNKRS společnosti Nike.

P. S. Reselleři je mají v nabídce již nyní s několikanásobnou přirážkou.

Converse Geo Forma, A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

Converse Geo Forma x A-COLD-WALL*

Upozornit chceme i na očekávaný drop avantgardní zimní obuvi, která je prací designérských týmů značek Converse a A-COLD-WALL* v čele s návrhářem Samuelem Rossem.

Boty z budoucnosti, které jsou připraveny na zimu. Futuristický design obuvi se strečovou konstrukcí, pláštěm na zip a vyvýšenou podrážkou s výstupky spojuje ochranu před nepříznivými vlivy a snadný vstup s avantgardním stylem. Tento originální výtvor je inovativním spojením funkčnosti a progresivního myšlení.

Converse Geo Forma x A-COLD-WALL* v černém schématu s několika bílými prvky budou v online obchodě Footshop za cenu 3 599 korun.

Air Jordan 5 „Midnight Navy“
Zdroj: Sneaker Politics

Air Jordan 5 Retro „Midnight Navy“ 

Jak jsme uvedli v úvodu, společnost Jordan Brand má v tomto měsíčním seznamu nejpočetnější zastoupení, a to i díky skvělému provedení tenisek Air Jordan 5 Retro v tmavě modrých tónech „Midnight Navy“.

Tenisky, které jsou lidově nazývány jako „Georgetown“, mají mezipodešev a svršek v kombinaci šedé a tmavě modré barvy. Druhý odstín pokrývá značnou část boty a obepíná i textilní a semišové prvky včetně nejmenších detailů. Pro doplnění vzhledu jsou do síťoviny, oček a podšívky zakomponovány jemné doteky černé barvy.

Air Jordan 5 Retro „Midnight Navy“ budou dostupné na pultech obchodů za cenu 210 dolarů.

Air Jordan 11 Retro „Neapolitan“ W
Zdroj: Sneaker Politics

Air Jordan 11 Retro „Neapolitan“ W 

Jediným výhradně ženským provedením tenisek v tomto měsíčním seznamu jsou tyto Air Jordan 11 Retro v minimalistickém černobílém schématu s jedinečným světle růžovým akcentem na spodku podrážky.

Nová iterace ikonického modelu, který považujeme za top 3 model v produktovém portfoliu značky Jordan, s přívlastkem „Neapolitan“ má nepřehlédnutelné prvky z lakované kůže v kombinaci se síťovinou. Logo značky a číslo 23 na patě a límci jsou zahaleny do černé barvy, která vypadá na bílém podkladu božsky. Světle růžovou barvu najdeš kromě podrážky i na podšívce, límci a jazyce.

Tato šťavnatá novinka v ženských velikostech je v prodeji za cenu 225 dolarů. Dostupná bude přes aplikaci SNKRS od mateřské společnosti Nike. Těmto kráskám nemáme co vytknout, ani kdybychom moc chtěli.

Jordan Tatum 1
Zdroj: Sneaker Politics

Jordan Tatum 1 

Basketbalista Jason Tatum patřil v poslední sezoně NBA k největším hvězdám ligy, když dosáhl bodového průměru 30,1 bodu na zápas. Díky skvělým výkonům v barvách týmu Boston Celtics dostal možnost vytvořit vlastní siluetu tenisek pod Jordan Brand a musíme uznat, že modelem Jordan Tatum 1 udeřil hřebíček přímo na hlavičku.

S cílem minimalizovat hmotnost je modelová řada Jordan Tatum 1 navržena speciálně pro zlepšení herního stylu amerického basketbalisty s číslem 0 na dresu. Tvar tenisek je zaměřen především na přední část chodidla, což zaručuje pevnou přilnavost na hřišti při provádění prudkých změn pohybu.

Velkorysá „jednička“ s technologií Zoom Air v přední části obuvi poskytuje perfektní tlumení, aniž by došlo k narušení spojení s povrchem. Díky tomu si hráči zachovají blízkost k zemi potřebnou pro všechny přesné skoky, naznačení a otočky, zatímco lehký svršek ze síťoviny a syntetických tkanin poskytuje prodyšnost.

Tenisky Jordan Tatum 1 jsou skvělou volbou pro basketbalové palubky, ale s trochou fantazie je zakomponuješ i do každodenních outfitů. V prodeji jsou za přibližně 3 000 korun.  

Doporučeno
Top tenisky pro každodenní nošení. Novinky od Adidas, New Balance i Nike si tě získají vzhledem i cenami Top tenisky pro každodenní nošení. Novinky od Adidas, New Balance i Nike si tě získají vzhledem i cenami 18. října 2023 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse