Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2023 16:46
Čas čtení 0:19
Lucie Kotvalová

OBRAZEM: Známe vítězky ocenění Ženy roku od magazínu Harper's Bazaar

OBRAZEM: Známe vítězky ocenění Ženy roku od magazínu Harper's Bazaar
Zdroj: Mike Marsland/WireImage/Getty Images
OSOBNOSTI KULTURNÍ AKCE MÓDA
Uložit Uložené

Každoroční ocenění Ženy roku (Women of the Year Awards) získávají známé herečky, režisérky, aktivistky nebo sportovkyně. Kdo vyhrál letos?

Magazín Harper's Bazaar každoročně oceňuje významné ženy. Ceny uděluje v různých kategoriích: herečka, průlomový úspěch (breakthrough), hudebnice, filantropistka, režisérka, spisovatelka, designérka, umělkyně, sportovkyně, výběr editorky a aktivistka. 

Doporučeno
Toto je 12 nejlepších outfitů Timothého Chalameta. Inspiruj se stylem největší hvězdy filmového showbyznysu Toto je 12 nejlepších outfitů Timothého Chalameta. Inspiruj se stylem největší hvězdy filmového showbyznysu 30. října 2023 11:00

Podívej se do galerie na několik oceněných za rok 2023:

V kategorii „breakthrough“ byla oceněna herečka Jenna Ortega, kterou proslavila převážně role Wednesday Addams. „Hvězdné účinkování v rekordně úspěšném televizním seriálu přineslo herečce obrovské množství fanoušků po celém světě,“ píše magazín.Za herectví byla oceněna Emilia Clarke, známá například ze seriálu Hry o trůny. Magazín oceňuje její odvahu a oddanost řemeslu. Krátce po natáčení první řady totiž zkolabovala s krvácením do mozku. Strach ovšem údajně neměla ze smrti, ale ze ztráty práce. Hudební cenu získala Janelle Monáe. „Všestranně nadaná umělkyně, která se prosazuje v hudebním, filmovém i módním světě,“ uvádí magazín.Jako režisérka byla oceněna Emerald Fennell, která získala Oscara za nejlepší původní scénář k filmu Nadějná mladá žena. Film dokonce režírovala, za což byla také nominována na Oscara.
Zobrazit galerii
(4)

Na akci se objevila také legenda ze seriálu Sex ve městě Kim Cattrall (aka Samantha Jones) nebo třeba bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls Geri Halliwell. 

Všechny oceněné ženy pak najdeš tady. Můžeš si tam mimo jiné přečíst také rozhovory, které s nimi magazín udělal.

Domů
Sdílet
Diskuse