Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2023 9:01
Čas čtení 0:47
Ilona Hobzová

Popový fenomén Troye Sivan zavítá poprvé do Česka, lístky budou brzy v prodeji

Popový fenomén Troye Sivan zavítá poprvé do Česka, lístky budou brzy v prodeji
Zdroj: Stuart Winecoff/Echo Promotion/se svolením
HUDBA HUDBA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

V rámci svého světového turné Something to Give Each Other se představí 9. června v pražské Sportovní hale Fortuna.

Troye Sivana jsi možná zaregistroval*a už v roce 2012. Tehdy totiž patřil k jedněm z nejpopulárnějších youtuberů, avšak nálepku influencera následně vyměnil za nálepku zpěváka a herce. A tenhle populární zpěvák vystoupí 9. června 2024 v pražské Sportovní hale Fortuna.

Osmadvacetiletý Sivan je australský zpěvák, skladatel a herec nominovaný na cenu GRAMMY, který se pevně etabloval jako globální ikona ve světě pop music, módy a reprezentace LGBTQIA+. Může se pochlubit 22 miliardami streamů a 10 miliony prodaných upravených alb po celém světě. 

Jeho spolupráce s Jónsim pro film Boy Erased byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší původní filmovou píseň a dostala se do užšího výběru na Oscara. Sivan se nedávno objevil v kampaních pro Cartier, YSL Beauty, Calvin Klein nebo Valentino a zahrál si v seriálu The Idol pro HBO MAX po boku Lily-Rose Depp. Více si o něm můžeš přečíst v našem profilu.

Troye Sivan
Zdroj: ECHO PROMOTION/propagační materiál/se svolením

Vstupenku můžeš pořídit od 1290 korun. Artist předprodej startuje už 6. prosince v 9:00, následovat bude Live Nation a Ticketmaster předprodej (7. prosince v 9:00). Spotify předprodej odstartuje také 7. prosince, ale až v 11:00. Tradiční prodej prostřednictvím sítí Ticketportal a Ticketmaster pak začne 8. prosince v 9:00. Super dárek pod stromeček!

Domů
Sdílet
Diskuse