Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Tohle jsou nejzajímavější nové podniky v Praze: Víme, kam si zajít na výborný burger, dezert i chleba

Joy bakery

Peter (původně z Dánska) a Liudmila (původně z Ruska) společně otevřeli „vášnivou řemeslnou severskou pekárnu“. Mezi jejich stálé produkty patří chleby a bagety, croissanty nebo skořicové a višňové šneky. Podnik najdete v ulici Petrohradská 1478/41.

„Ať už si chcete dát rychlou snídani za pochodu, nebo si vzít odpolední svačinu, jsme tu pro vás,“ zní z jejich webu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Joy Bakery (@joybakerycz)

Sandwich Rodeo

V květnu letošního roku otevřel také sourozenec ikonického Mr. HotDoga. Nový podnik – Sandwich Rodeo – najdeš na adrese Milady Horákové 43. V menu najdeš „sendviče“ (třeba s pálivým smaženým kuřetem, grilovaným mletým hovězím masem nebo grilovanou hlívou) a „ne-sendviče“. Vybere si tak i ten, kdo by měl chuť na polévku, salát nebo kuřecí kousky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sandwich Rodeo (@sandwichrodeo)

Vila63

„Rozlehlá zahrada. Prosklená veranda. A v ní bar, kafíčko a drinky. Nezaměnitelná atmosféra, zábavná i formální. Vinohrady. Event spot by café jen.“

Tak majitelé popisují podnik Vila63, za kterým stojí lidé z oblíbeného vršovického café jen. Jedná se o prostory, které si lze pronajmout na nejrůznější akce, ale také si sem v předem dané časy můžeš dojít pro kafe a něco dobrého. O akcích podnik informuje na svém instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený vila 63 (@vila_63)

Burger service

Další skvělý podnik v centru Prahy. V Revoluční ulici otevřel nový podnik se šťavnatými burgery. Takzvaný „Burger service“ nabízí jídlo od 11 až do 23 hodin. Když tedy dostaneš chuť na „classic cheeseburger“, „bacon cheeseburger“, „double cheeseburger“ nebo „fried cheese“, víš, kam zajít.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Burger Service (@burgerservice)

Kro Vršovice

A zpět do Vršovic. Právě zde, v ulici Moskevská 43/30, otevřela třetí pobočka oblíbeného Kro. Jedna je na Vinohradech a druhá v Karlíně. Kro Vršovice v sobě navíc kloubí kavárnu, pekárnu, restauraci i bar, takže si sem můžeš zajít na snídani, oběd nebo večeři. A vlastně i kdykoli mezi tím.

Doporučeno
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda 25. července 2024 v 7:00

A co najdeš v menu? „Od 11:00 až do večera servírujeme signature kuřecího vývaru a KRO komba s trhaným kuřecím a hnědým máslem, všemi milovaný hříšně dobrý smažák v housce nebo vegan-friendly tempeh. Nebo si dejte naše ‚slož si sám tacos‘, pomalu pečené vepřové, které si můžete balit do našich bramborových placek nebo salátu a doplnit fermentovanou zeleninou a omáčkami do rolky přesně podle svého gusta,“ radí Kro web.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse