Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. prosince 2023 13:52
Čas čtení 1:08
Adéla Ježková

Film Taylor Swift je konečně dostupný online. Kde se na něj můžeš podívat?

Film Taylor Swift je konečně dostupný online. Kde se na něj můžeš podívat?
Zdroj: Getty Images / TAS2023
HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Pokud se ti nepoštěstilo sehnat lístky na Eras Tour americké zpěvačky Taylor Swift, nemusíš zoufat. Oblíbené hity uslyšíš i ve svém obýváku.

Jak uvádí server Pop Buzz, koncertní film Eras Tour dorazil do kin 13. října s nebývalým úspěchem a celosvětově vydělal 123,5 milionu dolarů (v přepočtu zhruba 2,8 miliardy korun). Nyní přichází i do obýváků všech fanynek a fanoušků popové ikony.

Těšit se na něj můžeš už od 13. prosince, tedy v den Taylořiných 34. narozenin. K dispozici bude na streamovacích platformách, i tak za něj ale budeš muset zaplatit.

„Budu mít narozeniny a napadlo mě, že zábavným způsobem, jak oslavit rok, který jsme spolu prožili, by bylo zpřístupnit vám koncertní film The Eras Tour, abyste si ho mohli pustit doma! S velkou radostí vám mohu oznámit, že rozšířená verze filmu včetně písní Wildest Dreams, The Archer a Long Live bude k dispozici k zapůjčení v USA, Kanadě a dalších zemích, a to od... hádáte správně, 13. prosince,“ napsala Swift na sociální síti X.

Kde se dívat?

Film si budeš moci půjčit na těchto platformách:

  • Apple TV+ (není součástí předplatného)
  • Prime Video (není součástí předplatného)
  • Vudu
  • Google Play
  • YouTube
  • Xfinity
  • Sky Store (Spojené království a Irsko)

V současné době je ovšem potvrzeno, že koncertní film Eras Tour bude uveden v USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Austrálii a na Novém Zélandu a o týden později také v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Mexiku a Brazílii. Další země budou oznámeny, čeští fanoušci a fanynky bez VPN si tak budou muset počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse