Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2024 9:38
Čas čtení 0:36
Magdalena Trajerová

Slavný oscarový režisér se obul do Barbie i Johna Wicka. Co vzkazuje Ryanu Goslingovi?

Slavný oscarový režisér se obul do Barbie i Johna Wicka. Co vzkazuje Ryanu Goslingovi?
Zdroj: Gage Skidmore/Wikimedia/volně k užití
FILMY A SERIÁLY BARBIE FILM JOHN WICK
Uložit Uložené

Oliver Stone poslední dobou nešetří kritikou současného filmového průmyslu. Obul se do filmu Barbie i Johna Wicka.

Barbie podle něj přispívá k „infantilizaci Hollywoodu“, píše Deadline. Ryanu Goslingovi doporučil, aby se s filmem Grety Gerwig nezahazoval a soustředil se spíše na „serióznější filmy“.

Doporučeno
Rodina vyměnila byt za hotel a chce v něm zůstat do konce života. Je to levnější než mít vlastní dům Rodina vyměnila byt za hotel a chce v něm zůstat do konce života. Je to levnější než mít vlastní dům 21. ledna 2024 8:06

„Ryan Gosling ztrácí čas, jestli tohle dělá pro peníze. Měl by točit vážnější filmy. Neměl by být součástí této infantilizace Hollywoodu. Teď je to všechno fantazie, fantazie, fantazie, včetně všech válečných filmů. Fantazie, fantazie,“ řekl Stone pro City AM.

Nelíbil se mu ani John Wick. Během jeho sledování prý 778krát usnul. „Pořád jsem se probouzel a musel čelit tomu, jak zabíjel další lidi. Jako by se svět zvrhl v naprosto nelogický,“ nechal se slyšet.

Oliver Stone je americký režisér, scenárista a producent. Na svém kontě má čtyři Oscary, mimo jiné za nejlepší adaptovaný scénář k filmu Půlnoční expres a nejlepší režii ke snímku Narozen 4. července. Poslední vydaný film s názvem Nuclear Now mu vyšel v roce 2022. Stone si k němu napsal scénář i ho zrežíroval.

Anketa:
Souhlasíš s Oliverem Stonem?
Rozhodně, o současném filmovém průmyslu má pravdu.
Na Barbie ani Goslinga se nesahá!
Rozhodně, o současném filmovém průmyslu má pravdu.
61 %
Na Barbie ani Goslinga se nesahá!
39 %
Domů
Sdílet
Diskuse