Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2024 15:52
Čas čtení 0:41
Veronika Ábelová

VIDEO: Jeremy Renner vydal po vážném úrazu nový song. V dojemném klipu vystupuje i jeho dcera

VIDEO: Jeremy Renner vydal po vážném úrazu nový song. V dojemném klipu vystupuje i jeho dcera
Zdroj: Flickr/Eva Rinaldi/volně k užití
HUDBA FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Herec a hudebník Jeremy Renner před rokem utrpěl vážné zranění sněžným pluhem. Během své léčby složil a nahrál dojemnou píseň Wait.

Hlavním důvodem úspěšné rekonvalescence byla prý rodina, a hlavně jeho desetiletá dcera Ava, pro kterou složil dojemnou píseň Wait. Ve videoklipu vystupuje Renner i samotná Ava, která v průběhu videa roste, a na jeho konci se dokonce dočká i vlastní svatby, během které ji k oltáři vede právě otec.

Doporučeno
Zubožená fenka měla šest nohou a dvě vulvy. Lidé jí na pomoc přispěli obrovský balík, čeká ji nový domov Zubožená fenka měla šest nohou a dvě vulvy. Lidé jí na pomoc přispěli obrovský balík, čeká ji nový domov 20. ledna 2024 17:01

EP Love and Titanium vyšlo 19. ledna a obsahuje sedm písní. K vydání nového alba nahrál i video, které vzniklo během pauzy v nahrávacím studiu. Renner ve videu popisuje, jak ho vážná nehoda změnila.

„Nemyslím si, že se jádro toho, kdo jsem, nějak změnilo,“ říká Renner ve videu. „Ani si nemyslím, že se změnily principy toho, čeho jsem vždycky chtěl dosáhnout,“ dodává.

„Abych byl upřímný. Jediné, co se pro mě změnilo, je přijetí a vnímání toho, kým jsem jako muž, otec a bratr. Je to láskyplné a ohromující. Já osobně jsem se posunul tak, že jsem se naučil přijímat spoustu laskavosti a dobroty, o které jsem ani nevěděl, že existuje,“ pokračuje ve videu.

Hlavní skladba EP poukazuje na celou situaci a nese název Lucky Man.

Domů
Sdílet
Diskuse