Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2024 14:58
Čas čtení 0:44
Monika Růžičková

Miluješ Stranger Things? Můžeš koupit podíl v domě Byersových nebo se v něm ubytovat

Miluješ Stranger Things? Můžeš koupit podíl v domě Byersových nebo se v něm ubytovat
Zdroj: Arrived/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI NETFLIX STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Nedávno začalo natáčení páté a poslední série Stranger Things a lidé už teď smutní, že se oblíbený seriál blíží ke konci. Čím si můžeš zlepšit náladu?

Pokud máš rád*a Stranger Things a investování, můžeš tyto dvě záliby spojit. Realitní platforma Arrived totiž nabízí šanci vlastnit kousek domu Byersových, který se nachází ve Fayetteville v Severní Karolíně. Podíl ti zajistí investice ve výši 100 dolarů, v přepočtu tedy bezmála 2300 korun.

Doporučeno
FOTO: Natáčení The Last of Us 2 začne již v únoru. Víme, kdo v něm bude hrát FOTO: Natáčení The Last of Us 2 začne již v únoru. Víme, kdo v něm bude hrát 29. ledna 2024 9:56

Praví fanoušci vědí, že právě v domě Byersových se v první sérii odehrávalo několik klíčových scén včetně ikonické scény se světýlky v podání Winony Ryder nebo souboje s Demogorgonem.

 

Jestli máš zájem, tak si pospěš, protože akcie budou k dispozici do vyčerpání zásob. Majitelé a majitelky akcií budou čtvrtletně získávat příjmy z pronájmu nemovitosti. Když na tebe podíl nezbyde, můžeš se do domu alespoň podívat. 

Vlastníci rekreačního domu se totiž rozhodli fanouškům a fanynkám udělat radost a zanechat interiér v seriálovém duchu. Budou zde například nostalgická velikonoční vajíčka inspirovaná 80. lety a mnoho dalšího. Rekonstrukce proběhne právě z peněz získaných pomocí akcií, takže opravy můžeš podpořit i ty. 

Doporučeno
Tyhle kultovní trháky letos oslaví 25 let Tyhle kultovní trháky letos oslaví 25 let 30. ledna 2024 8:12

Po skončení úprav si budeš moci zarezervovat pobyt v objektu, kde budeš moct hrát D&D v doupěti, poslouchat vinylové desky v Jonathanově pokoji a užívat si atmosféru oblíbeného seriálu. Tak co, uděláš si výlet? 

Domů
Sdílet
Diskuse