Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. února 2024 15:27
Čas čtení 0:50
Monika Růžičková

Divoká noc českého streamera. Ulevil si na postel a odhalil přirození

Divoká noc českého streamera. Ulevil si na postel a odhalil přirození
Zdroj: Twitch/Novby
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Jiří Bláha, jinak známý taky jako Novby, si takřka rok od posledního incidentu na Twitchi vykoledoval další ban. Bude tentokrát permanentní?

Za jeho působení na platformě Twitch.tv se Novbymu povedlo získat již pět banů. Často totiž bývá pod vlivem alkoholu, což je samo o sobě vzhledem k věku řady jeho diváků a divaček extrémně nevhodné. To ale bohužel není to nejhorší, čeho se Novby v minulosti dopustil. Teď tomu navíc nasadil korunu.

Doporučeno
Jsou lepší peníze z kreslení, nebo Twitche? Rozhovor se známou českou streamerkou Clainou Jsou lepší peníze z kreslení, nebo Twitche? Rozhovor se známou českou streamerkou Clainou 1. února 2024 15:00

V zásadě se opakuje situace, kdy si zhruba před rokem vysloužil ban poté, co to přehnal s alkoholem a v živém vysílání ráno po probuzení ukázal pozadí a tělo pokryté fekáliemi. Tehdy dostal jen sedmidenní ban a sledujícím se veřejně omluvil.

Nyní se vydal na dovolenou do Řecka, odkud streamoval například výlety po památkách nebo některé další radovánky. V noci ze čtvrtka na pátek však vysílal ze svého hotelu, kde se opil tradičním řeckým nápojem ouzo. Později tak diváci byli svědky, jak křičí na balkoně, říká nevhodné vtipy a nakonec se ještě vymočí do postele.

V živém vysílání bylo navíc vidět i streamerovo přirození, a jelikož má Twitch poměrně přísná pravidla, zhruba hodinu a půl po incidentu byl jeho účet již odstaven. Zatím se údajně jedná jen o dočasný ban, fanoušci se však obávají, že by se z toho mohl stát i ban permanentní. A co si budeme říkat, možná by to bylo dobře. 

Domů
Sdílet
Diskuse