Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. února 2024 21:00
Čas čtení 0:41
Ondřej Mrázek

Ve věku 76 let zemřel herec Carl Weathers. Byl hvězdou Rockyho, Predátora i Mandaloriana

Ve věku 76 let zemřel herec Carl Weathers. Byl hvězdou Rockyho, Predátora i Mandaloriana
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložit Uložené

Smutnou zprávu oznámila jeho rodina.

Carl Weathers, který hrál Apolla Creeda v prvních čtyřech filmech o Rockym a objevil se v řadě dalších známých titulů jako Predátor, Mandalorian, Happy Gilmore či Action Jackson, zemřel v úterý. Zprávu oznámila jeho rodina. Herci bylo 76 let.

Doporučeno
Brad Pitt si zahraje v posledním filmu Quentina Tarantina Brad Pitt si zahraje v posledním filmu Quentina Tarantina 2. února 2024 14:01

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že Carl Weathers zemřel,“ uvedla jeho rodina v prohlášení. „Zemřel pokojně ve spánku ve čtvrtek 1. února 2024... Carl byl výjimečný člověk, který prožil výjimečný život. Svým přínosem filmu, televizi, umění a sportu zanechal nesmazatelnou stopu a je uznáván po celém světě a napříč generacemi. Byl to milovaný bratr, otec, dědeček, partner a přítel.“

Minulý měsíc společnost Lucasfilm potvrdila, že se připravuje celovečerní film o Mandalorianovi s názvem The Mandalorian & Grogu, který bude režírovat tvůrce seriálu Jon Favreau. Není jasné, zda se Pascal nebo někdo jiný z herců ze seriálu bude podílet na filmu, jehož produkce by měla začít někdy v tomto roce.

Domů
Sdílet
Diskuse