Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. března 2024 17:00
Čas čtení 0:54
Radka Klučárová

VIDEO: Česká streamerka se natočila při tom, jak se šílenou rychlostí řítí obcí (Aktualizováno)

VIDEO: Česká streamerka se natočila při tom, jak se šílenou rychlostí řítí obcí (Aktualizováno)
Zdroj: Raffael Herrmann/cc0.photo/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Během takzvaného donathon vysílání se streamerka vydala na projížďku autem.

Aktualizováno 20:24 – Slavná česká streamerka Marie Linartová, známá také jako Mayyya, se proháněla českými ulicemi. Chtěla fanouškům a fanynkám v živém vysílání ukázat zrychlení svého nového auta, informuje CNN Prima.

V článku jsme upravili některé nepřesné informace včetně jména Marie Linartové. Za nepřesnosti se omlouváme.

Mayyya jela rychlostí 115 kilometrů v hodině (km/h) v místě, kde je maximální povolená rychlost 50 km/h. „Jedu jen takovou rychlostí, jakou vím, že mám jet,“ řekla spolujezdci, který ji během jízdy upozornil.

S kritikou si nedělá starosti

Na internetu se objevila řada reakcí, v nichž lidé streamerku kritizovali za její nebezpečnou jízdu. „Pamatujete na streamerku Mayyya? Předtím to byla charita a teď je to 110 v obci přímo na kameře, to je šílenost. Co na to policie? Je to o řidičák?“ ptá se uživatel na sociální síti X, v příspěvku označil i českou policii.

Doporučeno
Když je věk jen číslo. Forbes zveřejnil žebříček 7 nad 70, kdo v něm figuruje? Když je věk jen číslo. Forbes zveřejnil žebříček 7 nad 70, kdo v něm figuruje? 6. března 2024 10:15

Linartová na kritiku nejprve reagovala po svém a veřejnosti se neomluvila. „Normálně se poje*ali,“ řekla ironicky. „Neříkám, že to má někdo dělat, neříkám, že to je OK. To fakt ne. Je to špatné,“ přiznala nakonec chybu. „Kolem nebylo nic, zastávka byla až dál. O co jde?“ reagovala dále na jeden z komentářů.

Domů
Sdílet
Diskuse