Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. března 2024 16:00
Čas čtení 0:42
Karolína Fejtová

Bude Barbie 2? Šéfka Warner Bros. konečně promluvila o možném pokračování filmového hitu

Bude Barbie 2? Šéfka Warner Bros. konečně promluvila o možném pokračování filmového hitu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BARBIE
Uložit Uložené

Spolupředsedkyně a generální ředitelka společnosti Warner Bros. Motion Picture Group Pam Abdy řekla BBC, že studio spolu s režisérkou Gretou Gerwig stále mluví o možnosti navázat na úspěch filmu Barbie.

Abdy řekla, že ji zabolelo, když zjistila, že byly Gerwig a Margot Robbie vynechány z oscarových nominací za nejlepší režii, respektive nejlepší herečku v hlavní roli. Gerwig je dle ní totiž vizionářka a jedna z nejlepších filmařek současnosti. Informaci přinesl web Deadline.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš počítačovou hru podle obličeje postavičky? KVÍZ: Poznáš počítačovou hru podle obličeje postavičky? 7. března 2024 16:00

Nominace na Oscary

Původní film doposud vydělal v celosvětových pokladnách 1,45 miliardy dolarů (33,6 miliardy korun) a do nedělního předávání Oscarů jde s osmi nominacemi, včetně té za nejlepší film. Ryan Gosling je nominován na nejlepšího herce ve vedlejší roli a na slavnostním večeru také živě zazpívá svou píseň z filmu I'm Just Ken.

Greta Gerwig.
Greta Gerwig. Zdroj: TASR (AP Photo/Chris Pizzello)

Tato píseň je nominována spolu s písní What Was I Made For?, kterou v neděli večer předvedou Billie Eilish a Finneas O'Connell. Další nominace získala America Ferrara za nejlepší herečku ve vedlejší roli a za scénografii. Jacqueline Durran, která dříve vyhrála ocenění za kostýmy k filmům Anna Karenina a Malé ženy, je opět nominována ve stejné kategorii.

BBC také uvádí, že Gerwig na začátku tohoto týdne řekla, že je otevřená myšlence natočit pokračování, pokud se jí podaří najít pro film správné podmínky.

Domů
Sdílet
Diskuse