Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. března 2024 14:30
Čas čtení 0:45
Samuel Valent

VIDEO: Boráros nezvládl debut v ruské lize, soupeř ho ukončil v prvním kole

VIDEO: Boráros nezvládl debut v ruské lize, soupeř ho ukončil v prvním kole
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA
Uložit Uložené

Boráros nepředvedl přesvědčivý výkon.

Slovenský bojovník MMA Gábor Boráros prohrál svůj první zápas v ruské organizaci ACA. Jeho soupeřem byl ruský bojovník Marat Gafurov, jehož aktuální bilance je 20 výher a pouze čtyři porážky. Boráros nastoupil k zápasu na ruské půdě bez svých trenérů. V rohu měl k dispozici pouze boxerského trenéra.

Ruský šampion M-1 nebo ONE FC ho po pouhých 10 sekundách hodil na zem, kde ho bez problémů kontroloval. Po necelých třech minutách plných úderů mu nasadil arm bar. Jednatřicetiletý Boráros to nevydržel a po chvíli odklepal.

Boráros dva dny před zápasem na sociálních sítích uvedl, že je nemocný a necítí se dobře. Dodal také, že večer pro něj měla přijet sanitka. „Určitě dostanu nějakou infuzi a nevím, co ještě. (...) Jsem si jistý, že to bude v pořádku,“ dodal. Je to jeho první prohra od kontroverzního zápasu s ruským bojovníkem Kirillem Medvedovským, kdy začal být vyšetřován kvůli podezřelým sázkám. V současné době má na kontě 20 výher, 11 porážek a jednu remízu.

Domů
Sdílet
Diskuse