Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2024 16:10
Čas čtení 1:28
Veronika Ábelová

Rock for People představil další zahraniční hvězdy. Přijede Kerry King nebo Brutalismus 3000

Rock for People představil další zahraniční hvězdy. Přijede Kerry King nebo Brutalismus 3000
Zdroj: Rock for People/ Kerry King/ propagační materiál
HUDBA FESTIVALY ROCK FOR PEOPLE
Uložit Uložené

Do nabitého line-upu přibyly nové zahraniční hvězdy. Headlinery letošního ročníku jsou Bring Me The Horizon, Youngblud, The Offspring a The Prodigy. Mezi nově oznámenými vystupujícími jsou Brutalismus 3000 nebo bývalý kytarista Slayer Kerry King.

Festival Rock for People se koná od 12. do 15. června 2024 v Parku 360, areálu bývalého vojenského letiště v Hradci Králové. Na 29. ročníku letos vystoupí hvězdy současné doby, jako je skupina Bring Me The Horizon, Youngblud, ale i ostřílená jména jako The Offspring a The Prodigy.

Sestavu doplní zpěvačka Avril Lavigne, frontman kapely Slipknot Corey Taylor, metalová kapela Parkway Drive nebo Sum 41, kteří odehrají svou poslední show v Česku. Afterparty se ujme rokenrolová kapela Palaye Royale v brněnském klubu Sono, a to 17. června.

Doporučeno
Rock for People rozšiřuje svůj line-up o nová jména! Do Česka se vrátí Avril Lavigne, Pendulum a další Rock for People rozšiřuje svůj line-up o nová jména! Do Česka se vrátí Avril Lavigne, Pendulum a další 1. listopadu 2023 11:00

Pořadatelé nedávno oznámili poslední jména letošního hvězdného ročníku. Jedním z nich je metalový kytarista kapely Slayer Kerry King, který minulý rok založil kapelu se známými thrashmetalovými hudebníky. Ve skupině působí zpěvák Mark Osegueda z Death Angel, kytarista Phil Demmel, baskytarista Kyle Sanders a bývalý bubeník Slayer Paul Bostaph. Kapela má za sebou první singl a předtím, než zavítá do Česka, vydá v květnu album From Hell I Rise.

Vystoupí také berlínské technopunkové duo Brutalismus 3000. Theo vytváří beaty a Vicky je doplňuje svým osobitým hlasem. Typické je pro ně rychlé tempo, hlasité kopáky, originální synťáky a 909 sound. Obdiv získávají svými jedinečnými živými sety na ravech po celém světě.

Letošní line-up obohatí britská rocková kapela The Darkness. Získala několik ocenění a umístila se v mnoha hudebních žebříčcích. Za dobu svého působení se už také stihla několikrát rozpadnout a zase sejít. Skupina začínala klasickým rokenrolem a prorazila svým debutovým albem z roku 2003 Permission to Land. Od roku 2010 rozšířila svůj opředený hardrockový katalog a zaujala fanoušky a fanynky svými živými show.

Na line-up přibylo celkem 20 nových jmen. Na Rock for People se můžeš dál těšit na AViVA, Beth McCarthy, Black Box Revelation, Delilah Bon, DONOTS, Dying Wish, High Fade, Chinchilla, James And The Cold Gun, Lazy Habits, MAZ Univerze, Noahfinnce, Of Mice & Men, Picture Parlour, Sanguisugabogg, Scowl, Shame, The Lathums, The Struts a Thumper.

Doporučeno
Tohle jsou nejlépe placení zpěváci a zpěvačky současnosti. Taylor Swift překvapivě není první Tohle jsou nejlépe placení zpěváci a zpěvačky současnosti. Taylor Swift překvapivě není první 19. března 2024 15:02

Jestli máš v plánu vyrazit na multižánrový festival a zažít show někoho ze světových jmen letošního line-upu, je nejvyšší čas. Momentálně pořídíš vstupenky v limitované edici za nižší cenu na webových stránkách Rock for People. Po vyprodání této edice budou vstupenky za vyšší cenu.

Celý line-up a více informací o festivalu najdeš na webových stránkách a sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse