Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2024 15:28
Čas čtení 1:01
Ella Petrová

Podívej na nový oblek Supermana, kterého si zahraje David Corenswet

Podívej na nový oblek Supermana, kterého si zahraje David Corenswet
Zdroj: Warner Bros
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY SUPERMAN
Uložit Uložené

Režisér připravovaného filmu odtajnil novou podobu Supermana.

Jak bude David Corenswet vypadat jako Muž z oceli, prozradil režisér a scenárista James Gunn na svém účtu v Threads. První, čeho si fanoušci a fanynky mohou všimnout, je, že oblek je poměrně špinavý a ztratil svou původní barvu. To napovídá, že Superman ve filmu zažije plno špinavých bojů a rvaček.


Třicetiletý herec David Corenswet se dostává díky Supermanovi do popředí. Jedná se o velmi stěžejní bod v jeho kariéře, snad poprvé si zahraje hlavní roli, a to hned ve filmu takového formátu. Nejlépe herce mohou lidé znát z netflixových seriálů Politik a Hollywood, dále pak z hororového filmu Perla.

Doporučeno
Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? 6. května 2024 16:25

Roli nechvalně známého padoucha Lexe Luthora přebírá Nicholas Hoult. Objeví se i vítězka Emmy Rachel Brosnahan, která si zahraje postavu Lois Lane. „Bylo to úžasné,“ řekla herečka po první čtené zkoušce. „Někteří z nás se setkali poprvé, někteří znovu. Bylo úžasné slyšet scénář nahlas. Stejně jako u všech těchto akčních filmů je tu další pokračování. Takže slyšet tempo filmu a postavy obsazené těmito herci je opravdu zábavné. Je to skvělá skupina lidí. Nemůžu si přát víc,“ dodala.

 
Příspěvek od @davidpaixao
Zobrazit v aplikaci Threads


„Vždy jsem milovala Lois Lane. Je chytrá, ambiciózní a umí být zábavná. Často ví, že je nejchytřejší osobou v místnosti. Když se naskytla příležitost... já jsem opravdu velkou fanynkou Jamese Gunna... stále nacházíme tyto postavy. Ještě jsme nezačali natáčet. Těším se na finální verzi postav,“ řekla Brosnahan.

Doporučeno
J. K. Rowling řekla, jak Alanu Rickmanovi z Harryho Pottera prozradila velké tajemství o jeho postavě J. K. Rowling řekla, jak Alanu Rickmanovi z Harryho Pottera prozradila velké tajemství o jeho postavě 6. května 2024 7:05

Snímek měl původně nést název Superman: Legacy, Gunn však v únoru řekl, že titul zkrátil pouze na Superman. Na jeho premiéru se můžeme těšit v červenci příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse