Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. června 2024 v 17:12
Čas čtení 0:54
Veronika Ábelová

Česká herečka natočila nejvtipnější reklamu roku. Tyto služby si ale dobře promysli

Česká herečka natočila nejvtipnější reklamu roku. Tyto služby si ale dobře promysli
Zdroj: Instagram / Anna JIŘINA Daňhelova
ZAJÍMAVOSTI ČESKO ZDRAVÍ ŽENSKÉ ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Anna Jiřina Daňhelová opět boří Instagram svým humorem. Její poslední reklama na služby chirurgické kliniky baví především svou upřímností.

Herečka se objevila v několika seriálech i filmech, jako je například Modrý kód nebo Štěstí je krásná věc. Je také aktivní na Instagramu a TikToku, kam přidává vtipná videa ze života i reklamy ve vlastním podání. Svým humorem si získala mnoho fanoušků a její reklamy jsou tím neobyčejné.

„Chci o deset let míň. Umíme i patnáct,“ nebo „To už i Vémola se otočí“ jsou hlášky z posledního příspěvku herečky. Jednalo se o reklamu na kliniku plastické chirurgie. Daňhelová ji podala s nadsázkou a humorem. Podívej se sám*sama:

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Anna JIŘINA Daňhelova (@danhelinda)

Reklama je sice vtipná, ale plastika je vcelku ošemetné téma. Nezapomínej na to, že je důležité si nejdříve promyslet, jestli nějakou úpravu podstoupíš. Sama herečka na tohle v popisku příspěvku naráží. „Dobře to promysli, pak udělej všechno pro to, ať se jako žena cejtíš co nejlíp,“ napsala. A nejenom žena, platí to pro kohokoliv. Zkrátka všechno je lepší důkladně promyslet, než se do toho pustíš, obzvlášť v tomhle případě.

Každý jsme originální a nikdo dokonalý. A to je v pořádku. Pokud se budeš cítit lépe, když si upravíš nos nebo zvětšíš rty, jsou tu i tyto možnosti. Vše si ale ověř a dobře promysli. Především jde o to, jak se cítíš ty. Proto se snaž být takový*taková, abys byl*a spokojen*a sám*sama se sebou. Krásní jsme i s nedokonalostmi, které nás dělají jedinečnými.
Domů
Sdílet
Diskuse