Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2024 v 16:59
Čas čtení 0:42
refresher team

Tohle je deset finalistek soutěže Miss AI. Mají tisíce sledujících, ve skutečnosti neexistují

Tohle je deset finalistek soutěže Miss AI. Mají tisíce sledujících, ve skutečnosti neexistují
Zdroj: Unsplash.com / Church of the King/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI UMĚLÁ INTELIGENCE
Uložit Uložené

Jde o vůbec první soutěž krásy s umělou inteligencí na světě.

O soutěži, v níž budou o titul královny krásy soutěžit ženy vytvořené umělou inteligencí (AI), jsme tě už informovali. Nyní už je jasná i desítka finalistek z osmi zemí. Se svými výtvory se do soutěže přihlásilo 1500 lidí.

Doporučeno
„Dvě trochu delší prsa a takových emocí.“ Veronika Arichteva se s humorem postavila k útoku na svou fotku „Dvě trochu delší prsa a takových emocí.“ Veronika Arichteva se s humorem postavila k útoku na svou fotku 4. června 2024 v 13:02

Kromě vzhledu rozhoduje v soutěži také dokonalost provedení soutěžících a to, jak jsou aktivní na sociálních sítích. Jednotlivé profily si můžeš prohlédnout přes webové stránky společnosti Fanvue, která soutěž vyhlásila.

„Ocenění ukázalo, jak jsou tvůrci v oblasti AI angažovaní, a úroveň užšího výběru není nic jiného než neuvěřitelná,“ okomentoval výběr spoluzakladatel společnosti Will Monange. 

Tvůrci soutěží o finanční odměnu. V sázce je pět tisíc dolarů, tedy téměř 120 tisíc korun. O tom, kdo si odměnu odnese, rozhodne porota složená nejen ze živých lidí se zkušenostmi ze světa soutěží krásy, modelingu a marketingu, ale také ze dvou vlivných influencerek a modelek vytvořených AI, Aitany Lopez a Emily Pellegrini.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30
Domů
Sdílet
Diskuse