Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2024 v 16:16
Čas čtení 1:12
Karolína Uličná

Byl zápas mezi Vémolou a Véghem domluvený? Terminátor reagoval na konspirace

Byl zápas mezi Vémolou a Véghem domluvený? Terminátor reagoval na konspirace
Zdroj: Instagram/@karlos_terminator_vemola
SPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

V sobotu se v pražské fotbalové aréně odehrála odveta století. Zápas skončil po druhém kole vítězstvím Vémoly.

O víkendu se v pražské fotbalové aréně Eden odehrála odveta století. V kleci se proti sobě postavili Karlos Vémola a Atilla Végh. Oktagon 58 skončil porážkou slovenského bojovníka v druhém kole.

Doporučeno
OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky 9. června 2024 v 1:12

Jak uvádí MMA Fanatik, kolem výsledku se rozpoutala bouřlivá debata a někteří lidé si myslí, že zápas byl předem domluvený. Těchto konspirací bylo tolik, že na ně reagoval i sám vítěz zápasu.

„Tohle se úplně dohodnout nedá. A jestli jsme si to natrénovali, tak jsme mistři. Myslím, že já i Attilka jsme příliš ješitní na to, abychom si s někým něco domlouvali. Dostal jsem do hlavy takové rány, to samé Attila. A jak říkal, oba jsme se tam šli v dobrém zabít. Jestli si někdo myslí, že jsme se domluvili, tak je blázen,“ řekl šampion polotěžké divize.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Karlos měl dnes svůj den, byl lépe připravený, dostal obrovskou ránu do hlavy, kterou ustál, takže mu gratuluji a přijímám prohru,“ nechal se slyšet Attila. Konspirace ohledně údajně zmanipulovaného výsledku šíří mnozí proto, že v roce 2019 byl výsledek přesně opačný. Vítězství si připsal Attila, a tak je celkové skóre mezi bojovníky 1:1, což znamená, že by nyní potenciálně mohlo dojít k trilogii, z níž by opět mohla profitovat nejen organizace, ale i oba bojovníci.

Terminátor však svůj odchod potvrdil: „Dnes musím sundat rukavice, protože končím, ale jednu rukavici dávám Ondřejovi (Novotnému, promotérovi Oktagonu, pozn. red.) a druhou Attilovi, který byl dnes velmi dobře připraven.“ Další zápas s Attilou však v budoucnu zcela nevyloučil.

Doporučeno
Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce 10. června 2024 v 13:03

Ani jeden z bojovníků však neodchází „s prázdnou“. Za zápas si odnesou více než 100 tisíc eur (téměř dva a půl milionu korun). Fanoušci si přitom myslí, že zápasníci vydělají 200 až 300 tisíc eur, protože Karlos už dříve řekl, že mu za odvetu musí zaplatit pětkrát více.

Domů
Sdílet
Diskuse