Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. června 2024 v 13:19
Čas čtení 0:33
Ella Petrová

Návrat Forresta Gumpa? V novém filmu s Tomem Hanksem se kamera ani jednou nepohne

Návrat Forresta Gumpa? V novém filmu s Tomem Hanksem se kamera ani jednou nepohne
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY TOM HANKS
Uložit Uložené

Mrkni na trailer nového filmu, který přináší na obrazovku nejen důvěrně známé tváře, ale i zcela nový koncept – celou dobu totiž koukáš na film pouze z jednoho úhlu.

Obsazení Forresta Gumpa se znovu shledalo při natáčení nového a velmi pozoruhodného snímku. Film s názvem Here vrací na obrazovku Toma Hankse a Robin Wright, kteří tvořili pár v jednom z nejoceňovanějších filmů vůbec.

Doporučeno
Nejdůležitější horor léta. Tiché místo: Den první je citlivý příběh v blockbusterovém hávu Nejdůležitější horor léta. Tiché místo: Den první je citlivý příběh v blockbusterovém hávu 27. června 2024 v 11:00
Doporučeno
KOMENTÁŘ: Pomoc, v mém oblíbeném seriálu hrají černošky a píšou ho lesbičky. Woke kultura mi ničí život KOMENTÁŘ: Pomoc, v mém oblíbeném seriálu hrají černošky a píšou ho lesbičky. Woke kultura mi ničí život 26. června 2024 v 11:00
Doporučeno
Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo 26. června 2024 v 8:00

O čem novinka bude? Here vypráví příběh rodiny, která celý život žije ve stejném domě. Má to však velký háček. Kamera se přitom za celou dobu ani jednou nepohne. Snímek totiž dokumentuje život lidí i zvířat na tomto velmi specifickém pozemku, a to už od dob dinosaurů přes lidoopy až po příchod Hankse s Wright. To všechno stále z toho samého úhlu.


 
Režisérem snímku je odvážný experimentátor a zkušený inovátor Robert Zemeckis, který natočil právě i Forresta Gumpa. Je to tedy jedna velká reunion původního štábu. V dalších rolích se objeví Paul Bettany nebo Kelly Reilly.

 
Premiéry se dočkáme 15. listopadu letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse