Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2024 v 9:40
Čas čtení 0:52
Anna-Marie Hanzlíková

Natáčí se Vyšehrad 2! Víme, kde můžeš potkat Laviho

Natáčí se Vyšehrad 2! Víme, kde můžeš potkat Laviho
Zdroj: Obbod TV/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FOTBAL OSOBNOSTI ČESKÉHO SPORTU ÚSTECKÝ KRAJ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

V těchto dnech tvůrci natáčí v obci Bořislav nedaleko Teplic, pak se přesunou na fotbalové hřiště v Sebuzíně kousek od Ústí nad Labem.

Julius Lavický alias Lavi už si v pokračování úspěšného filmu nezahraje ani za Spartu, ani TJ Slavoj Vyšehrad, nýbrž za Smrkov – tým z okresního přeboru. 

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Toto jsou nejlepší pivní styly, několikrát bodovalo i Česko ŽEBŘÍČEK: Toto jsou nejlepší pivní styly, několikrát bodovalo i Česko 3. července 2024 v 8:30

Za natáčením tak tvůrci zamířili do Ústeckého kraje. „Je jasné, proč si nás vybrali. Vesnický klub, který má hrozné hřiště,“ zavtipkoval starosta Zdeněk Kubát, který hraje za TJ Sebuzín krajskou I. B třídu. Uvedl to pro Děčínský deník, který na natáčení upozornil.

Jeho tým si proti Lavimu dokonce střihne i zápas. „Budeme proti nim hrát fotbalový zápas. Chtějí čtrnáct fotbalistů, budeme se normálně jmenovat TJ Sebuzín. Do komparzu chtějí snad 60 lidí,“ uvedl Kubát.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Julius "Lavi" Lavický (@julius.lavi.lavicky)

Do jeho obce se štáb vydá v příštích týdnech. Momentálně pobývá až do 9. července v Bořislavi. „Zázemí budou mít v našem sále, kde byla kdysi hospoda,“ prozradil starosta obce na Teplicku Jaroslav Pauza. 

Doporučeno
Přehled olympijských kolekcí: Koukni, co v Paříži vynesou ostatní země Přehled olympijských kolekcí: Koukni, co v Paříži vynesou ostatní země 2. července 2024 v 16:10

Kromě Jakuba Štáfka v roli Laviho by mohli fanoušci a fanynky potkat třeba Lukáše Vaculíka. Ten se podle informací deníku objeví v roli správce hřiště.

Na oba se pak na filmových plátnech můžeme těšit už příští rok. „Zapínáme kamery a jdeme na ještě divočejší a ostřejší fylm, než jste si kdy vůbec uměli představit! Vyšehrad na druhou! V kinech 2025,“ uvedl na Instagramu Jakub Štáfek ve videu, kde si před natáčením nechává nabarvit Laviho ikonickou blond.

Domů
Sdílet
Diskuse