Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
21. července 2024 v 12:44
Čas čtení 0:40
Karolína Fejtová

Madonna pomohla se scénou ve snímku Deadpool & Wolverine. Podle Reynoldse celý film vylepšila

Madonna pomohla se scénou ve snímku Deadpool & Wolverine. Podle Reynoldse celý film vylepšila
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE MADONNA MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Ryan Reynolds se obrátil na Madonnu s žádostí o povolení použití jejího singlu Like a Prayer z roku 1989 ve filmu Deadpool & Wolverine,. Nyní prozradil, že k záběru „dala skvělou poznámku“, která se dostala do finálního střihu.

To, že Madonna povolila píseň ve filmu použít, byla podle Reynoldse „velká věc“. S režisérem Shawnem Levym prý měli pocit, že jdou navštívit skutečnou královnu. „Šli jsme za ní, sešli se s ní a ukázali jí, v jaké části se píseň používá a proč,“ řekl Reynolds. S informací přišel web Deadline.

Doporučeno
Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily? Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily? 17. července 2024 v 7:00

Kromě povolení písně pomohla i se samotnou scénou. „Dala nám skvělou poznámku. Ona se na to dívala a, nedělám si legraci, říkala: ‚V tuhle chvíli musíš udělat tohle, tohle a tohle‘,“ pokračoval herec. Během 48 hodin pak její trefnou připomínku tvůrci opravdu zapracovali. Dle Reynoldsových slov celý film vylepšila.

Deadpool 3.
Deadpool 3. Zdroj: Marvel Studios

Královna popu má s kinematografií zkušenosti. Předtím režírovala filmy Filth and Wisdom (2008) a W.E. (2011), přičemž za druhý jmenovaný film získala její skladba Masterpiece Zlatý glóbus za nejlepší původní píseň.

Deadpool & Wolverine, třetí titul ze série Deadpool, spojuje Reynoldse a Hugh Jackmana ve stejnojmenných marvelovských hrdinech po filmu X-Men Origins: Wolverine z roku 2009. Týmová spolupráce byla naznačena už v potitulkové scéně filmu Deadpool 2 (2018).

Domů
Sdílet
Diskuse