Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
16. srpna 2024 v 12:32
Čas čtení 1:15
Veronika Ábelová

„Byli jsme všichni zatraceně unavení.“ Kit Harrington prozradil, co si myslí o konci Hry o trůny

„Byli jsme všichni zatraceně unavení.“ Kit Harrington prozradil, co si myslí o konci Hry o trůny
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Kit Harington, který v seriálu Hra o trůny ztvárnil Jona Snowa, v nedávném rozhovoru prozradil, co si myslí o kritice finále. Uznal, že bylo moc uspěchané.

Jeden z největších seriálových hitů všech dob Hra o trůny na HBO přinesl divákům v závěrečné sezóně zkrácené finále v podobě šesti epizod místo sedmi z předchozí série a deseti klasických. A právě zkratkovitost a uspěchanost se následně staly terčem kritiky, kdy mnozí fanoušci seriálu odsoudili tvůrce Davida Benioffa s D.B. Weissem za to, že vyústění Martinova díla odflákli. Představitel jedné ze zásadních postav seriálu Jona Snowa herec Kit Harrington nyní v rozhovoru pro magazínu GQ prozradil, proč tomu tak bylo.

„Jestli bylo na konci Trůnů něco jasného, tak to, že jsme byli všichni zatraceně unavení. Už jsme nemohli dál pokračovat,“ řekl herec. „Rozumím tomu, že někteří lidé si mysleli, že to bylo uspěchané, já s nimi možná i souhlasím,“ přiznal Harrington. „Nejsem si ale jistý, jestli existovala nějaká alternativa. Když se podívám na fotky sebe z poslední série, vypadám vyčerpaně. Další sezónu jsem v sobě už neměl. Nikdo z nás,“ vysvětlil. Harrington přemýšlel, že by se do světa Hry o trůny vrátil a to s pokračováním příběhu o Jonu Snowovi. Na začátku roku ale potvrdil, že se projekt dál neposouvá.

Doporučeno
Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny 18. června 2024 v 8:00

Ke kritice finále dodal, že respektuje názor každého a také uznal, že konec série měl své chyby. „Myslím, že ke konci došlo k chybám, co se týče příběhu. Myslím, že tam došlo k několika zajímavým rozhodnutím, která ne vždy fungovala,“ dodal na závěr rozhovoru.

Svět Hry o trůny teď žije díky seriálu Rod draka, který nedávno zakončil svoji druhou sérii. Potvrzeny už mezitím byly třetí i čtvrtá, v příštím roce se pak dočkáme i dalšího prequelu a to Rytíře Sedmi království. Sám Harington ale přiznal, že si nová díla ze světa Hry o trůny nepouští. „Nemůžu se na to dívat. Myslím, že je to tím, že jsem tam strávil tak dlouhou dobu,“ sdělil agentuře AP. „Ale přeji jim jen to nejlepší. Slyšel jsem, že to úžasné a jde to velmi dobře,“ řekl o Rodu draka.

Zpět
Sdílet
Diskuse